Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hodinky jako módní doplněk

7. 09. 2015 | Trendy
Hodinky již dávno nejsou určeny k tomu, aby nám pouze ukazovaly správný čas, na to máme většinou po ruce mobilní telefon. Nyní se hodinkám opět věnuje více pozornosti a jsou více než za účelný doplněk považovány za součást našeho stylu. Velmi často totiž definují náš módní vkus, u mužů jsou vnímány jako doplněk, který určuje jejich finanční úspěšnost a postavení.

Kvalitní hodinky můžeme považovat za investici, stejně jako šperky nebo kabelky. Ale na rozdíl od kabelek bychom si měli vybírat hodinky takové, které nás neomrzí a půjdou dobře kombinovat s oblečením jak do práce, tak na volný čas. Je ale dobré mít alespoň dvoje hodinky, které měníte podle toho, kam půjdete.  Pokud jste zastánci elegance, volte spíše klasické ručičkové hodinky.

Digitálky jsou vhodnější pro mladší generace nebo pro milovníky sportu

Na běžné nošení jsou ideální hodinky nenápadné v kombinaci maximálně dvou barev. Vhodné jsou decentní barvy jako je černá, béžová nebo stříbrné provedení. Ideální je kožený náramek. Plast se hodí na sport a pro děti. Do univerzálních hodinek pro běžné nošení je dobré investovat, můžete je nosit pro více příležitostí, a navíc kvalitní výrobek vydrží delší dobu.

Hodinky jako módní doplněkHodinky na ples již nejsou tabu

Do společnosti si berte hodinky drobné a zásadně ručičkové. I když se hodinky k dámě ve společnosti příliš nehodí, lze udělat výjimku. Zvolte raději drobné stylové hodinky, které působí spíše jako ozdobný náramek Jdete-li na významnou společenskou akci nebo ples, tak většinou platilo, že hodinky jsou módní tabu, ale pokud zvolíte drobné hodinky osazené drahými kameny, pozlacené nebo zpracované ve velmi elegantním stylu, můžete si je vzít místo náramku. Hodinky nesmí působit rušivě v kontextu s šaty a ostatními doplňky. Buď noste pouze zlaté šperky, nebo stříbrné. Oba kovy dohromady k sobě příliš neladí.

Pokud ve volném čase rádi sportujete, tak klasické ručičkové hodinky odložte, samozřejmě do speciálního boxu, který je pro hodinky nejlepším úložným místem. Sáhněte po sportovních modelech, které jsou vyráběny tak, aby nebránily v pohybu a byly maximálně odolné vůči nárazům a extrémním podmínkám. Často jsou to modely se zajímavým vzhledem a nápaditou barevností.

Sportovní hodinky jsou oblíbené zejména pro své unikátní funkce. U většiny modelů jsou naprostou samozřejmostí stopky nebo voděodolná úprava. Díky jedinečným tréninkovým funkcím mohou sportovní dámské hodinky nahradit i osobního trenéra. Ženy tak mohou bezstarostně vyrazit do fitness centra, tento pomocník jim například určí počet spálených kalorií nebo zhodnotí aktuální kondici sportovkyně. Digitální sportovní modely jsou finančně dostupnější než klasické.

Zdroj, foto: Vivantis


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
bez hodinek jako bez ruky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hodinky nenosim , ale asi si je poridim
Obrázek uživatelky
profil
Hodinky a já Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nosím je málo, mám mobilSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
musím si koupit,rozbily se mi
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles