Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hoďte se rychle do parády!

6. 08. 2015 | Krása
Ranní vstávání nepatří mezi oblíbené části dne. Ať už se chystáte ráno kamkoliv, čím snadnější a rychlejší úprava vašeho zevnějšku, tím delší spánek pro vás. A to chceme přece všechny, ne? Krásná a svěží můžete být během chvilky. Zkuste našich pár osvědčených jednoduchých triků.

Osvěžení pleti

Svěží a zářicí pleť je ten nejdůležitější základ. Proto nezapomeňte ani ráno na odstranění nečistot, které na pleti během noci ulpěly. Aby byla vaše ranní očista co nejrychlejší, využijte čistící pleťové ubrousky. Ty v jednom kroku odstraní zbytky makeupu a zároveň pleť hydratují.
 

Make-up za pár minut

Využijte vašeho bronzového prázdninového opálení. Po skončení léta nezatěžujte pleť těžkými hutnými makeupy, ty si chovejte pro bledou zimní tvář. Stačit vám budou lehké BB či CC krémy, ty zároveň často obsahující sluneční filtry, které se díky stále zářícímu sluníčku budou hodit i tehdy, když pominou horké letní dny. Na rty i tváře využijte multifunkčních líčidel 2 v 1. Jemnou korálovou či růžovou barvu prsty vklepejte do rtů i tváří a rázem budete vypadat jako po vydatném osmi hodinovém spánku. Pak už stačí jen nanést několik vrstev řasenky a hurá na účes!

hoďte se rychle do parádyZkroťte své neposlušné vlasy

Pokud se o to, aby vaše vlasy vypadaly jako z přehlídkových mol, nepostará moře, není nic jednoduššího, než si vypomoci sama. Pokud si nechcete vlasy vázat do nudného ohonu, ale představa tři čtvrtě hodinové ranní úpravy vás děsí, budou se vám hodit následující triky.

Osvědčenou klasikou zůstává rotační kartáč

Ten dodá objem i majitelkám zplihlých jemných vlasů. Výhodou je, že vám kadeře nejen vytvaruje, ale také vysuší, takže ušetříte drahocenné minuty. Pokud chcete něco extra netradičního, nadchne vás například copánkovač, který vytvoří originální cop na mnoho způsobů během chvilky. A pokud dáváte přednost klasice v podobně romantických vln, zkuste automatickou kulmu na vlasy, která natočí prameny za pár sekund. Je mnoho způsobů jak mít účes jako z časopisů s vynaložením minimální námahy. Díky revolučním přístrojům to zvládnete i vy!

Pohodlný, ale přesto šik outfit

Ať je léto, nebo zima, jsou určité základní kousky, které by ve vašem šatníku neměly chybět. Kromě úzkých modrých džín by měla každá žena vlastnit pohodlnou lehkou bílou košili. Ta se dá nosit celoročně stejně jako kvalitní pruhované námořnické tričko, které dodá každému oufitu šmrnc. Na začátku podzimu využijete na romantické večerní procházky sexy koženou bundičku a přes den ji můžete vystřídat za džínovou klasiku. Tyto kousky nikdy nevyjdou z módy a investice do nich se určitě vyplatí.

Zdroj, foto: BaByliss


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !