Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Honba za Narozeninovým pokladem

24. 11. 2009 | Vaše příběhy

Když Chytrá žena u příležitosti svého 3. výročí vyhlásila soutěž "Narozeninový poklad", nejdříve jsem se tomu smála, moc pozornosti jsem celé akci nevěnovala a ani jsem pořádně nepochopila funkci Směnárny, takže jsem úplně zbytečně nasbírala kupu bankovek, které mi později byly k ničemu a ty malé potvůrky se ke konci celé soutěže již vyskytovaly poměrně sporadicky. Jednu kupu zlata jsem si nechala hloupě uniknout, protože jsem právě skypovala se svým přítelem z Kalifornie.

Jenže později jsem se nechala strhnout bláznivou soutěží, spekulovala jsem, kde by ty poklady mohly být. Stejně jako ostatní jsem často psala zbytečně dlouhé příspěvky, přiznávám se, že mnohdy ani nebyly k věci.

Nejsem žádná kuchyňka a tak jsem těžko mohla přispívat recepty, já totiž vařím, aby rodina neumřela hlady, láska k tomu chybí a v životě jsem si s nikým ani žádné recepty nevyměňovala, natož zkoušela neověřené.

Diskutovat o nějakých ručních pracích v mém případě taky nepřicházelo v  úvahu, když mám obě ruce levé.

Takže jsem plnila IQ kvízy, ke svému překvapení jsem zjistila, že až tak úplně hloupá nejsem.

Četla jsem články hlavně o knihách, občas jsem napsala vlastní zkušenost a jako typicky pyšná babička, posílala své neumělé fotografie svých ratolestí, kterých mám v PC málo, protože pokud fotím, tak nejraději obyčejným foťákem, který jsem kdysi koupila své dceři, když se jako dítě učila fotit. Bratru, stál tehdy čtyři stovky a fotí mnohem líp než všechny ty drahé fotoaparáty.

No celá sranda skončila, dosáhla jsem "úžasného 351. místa, bodů málo, ale zde kromě prvních míst skutečně nešlo o ceny, ale o tu zábavu a navázání nových známostí. Když mi občas někdo napsal reakci či poděkování, to bylo velmi milé.

Pouze marně přemýšlím, jak mohly některé soutěžící naplnit tak neuvěřitelné množství pokladnic, to snad musely celé dny jen sedět u PC a vůbec nic nedělat. A to jsem prosím pěkně doma po těžkém úraze a mám relativně více času. Přece jen jsem usedala k počítači většinou až odpoledne a často jsem musela na dlouhé hodiny odcházet - jednak rehabilitovat, věnovat se rodině, přátelům, a i ta domácnost chtěla své, i když nejsem žádná hospodyňka, tak navařit, uklidit, vyprat, vyžehlit, to jsem i přes svůj úraz zvládnout musela...

S Chytrou ženou jsem se dobře pobavila, byl to opravdu originální nápad a doufám, že čtenářky se budou vracet, protože některé rubriky jsou skutečně velmi dobré. Obhohatila jsem se o dost věcí, které jsem dříve nevěděla.

Děkuji "Chytré ženě" za zajímavý nápad, doufám, že si udrží svůj dobrý standard, neopadnou jí čtenářky ani čtenáři a snad zase přijde s něčím novým, aby nesla na vavřínech.

Díky za hezkou zábavu.


Zdenka58 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
přesně tak, je to žrout času a ta odměnu je proti tomu směšná - ale nějak nedokážu odolat, i když vím, že na přednější pozice nemám šanci Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
poznatky ....a Chytra zena v navstevnosti urcite vede i letosni rok
Obrázek uživatelky
profil
Když jsem psala tento čánek, dělala jsem si tak trochu legraci sama ze sebe a nyní se nechávám strhnout opět Dovemánií.
Obrázek uživatelky
profil
Nebyla to špatná soutěž, akorát, když člověk musí chodit do práce a dělat přitom i jiné každodenní povinnosti, tak nemá šanci dosáhnout až na vrchol této soutěže. Tak aspoň, že jsem se umístila.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám pocit, že šlo o bezbřehé, naprosto nic neříkající klikání. Tak už to několikrát bylo zcela někde jinde. Ten, kdo sedí celý den na zadku doma, nechodí do práce, může sbírat body celý den. Tady nejde o závist! Naši redaktoři to dělají asi s dobrým úmyslem, přesto bych souhlasila, že by mělo jít o zásluhu, tudíž o komentář pod články. Promiňte, mohli jste se, milí redaktoři, poučit z jiných portálů!!! Konečně, jistě jste na dobré cestě, abyste se polepšili. Děkuji.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles