Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hospoda

18. 05. 2018 | Vaše příběhy
Dobrý den vám všem :)
Před časem kousek od našeho domu udělali hospodu. Mně by to ani tak nevadilo, jenže kdyby všichni z hospody nechodili kouřit ven! Nejenže jsou pak všude vajgly, ale je děs je pořád poslouchat.

I když je hospoda asi čtyřicet metrů od nás, tak jsou opilecké křiky slyšet až k nám domů. Navíc nechápu, jak se k nám mohou před dům dostat jejich vajgly. Nikdy jsme neměli před domem ani jeden vajgl a nyní, co tam je hospoda, tak jich tam je denně snad deset! Ne že bych je počítala, jen to odhaduji. Navíc není výjimkou, že se čas od času najde na ulici rozbitý půllitr či láhev od piva.

Co mě ale nejvíc vytočilo, tak bylo to, že u souseda ve vjezdu byl odhozen použitý kondom! Víte jak to bylo trapný, když se mě soused ptal, jestli o tom nic nevím? Úplně jsem zrudla a bylo mi trapně. Samozřejmě, že jsem mu vše vysvětlila, že já s kondomem nemám nic společného. Naštěstí mi uvěřil a když jsem mu pak dala na srozuměnou, že je to určitě od někoho z hospody, tak jen pokýval hlavou a dal mi za pravdu. No ještěže tak! Navíc ho už taky začalo štvát, že denně odklízí cizí vajgly u  sebe před domem. Absolutně ho chápu, protože já jsem na tom stejně.

No nejhorší bylo, když byl víkend a někdo tam něco slavil. To byl rámus snad do tří do rána. Ano, vím, že v deset večer je noční klid. Jenže oni to měli prý někde domluvené. Ani jsem netušila, že to někde na nějakém úřadě domluvit jde! Nikdo od nás doma to nevěděl, a tak jsme druhý den ráno šli do práce se zarudlýma očima jako králíci. Už toho mám dost! Nevím, co s tím mám dělat, protože mít pořád před barákem bordel je hnus. Ale naštěstí nejsem sama, komu tohle vadí. Je nás celkem pět, co máme z toho nervy. Všichni chceme jít na úřad a stěžovat si, ale pak jsem se dozvěděla, že dva z nás už tam byli a nikdo s tím nic nedělal. Prý jim tam donesli i fotky a krátké video a na úřadě prý jen krčili rameny. Jak je to možné!!?? Tam všichni chtějí, aby každý udržoval pořádek, ale že ožralci dělají bordel největší, tak to nikoho nezajímá. Já nikdy nic nehodila na zem. Myslím třeba plast či sklo, do křoví házím třeba slupku od banánu či ohryzek, protože si říkám, že to nějaký živočich využije nebo se tím jednoduše obohatí půda. Jenže tihle ožralci dělají binec denně a všude a nechápu, jak se ten binec může vléct po celé naší ulici. Vždyť to by museli chodit pít a kouřit k nám před dům! Pochybuji, že by vajgl od nich letěl cca 40 metrů až k nám. Navíc ten kondom... no k smíchu i pláči.

Máte s tím někdo zkušenost nebo taky máte někdo hospodu tak blízko domu? My na ulici už nevíme, co s tím máme dělat, je to vážně otravné, ale nikdo s tím nic nedělá. Když tady ta hospoda nebyla, tak byl všude klid a mír, jenže teď poslední dobou jsou začínající rozbroje. Rozbroje mezi opilci a členy ulice. Já se ani nedivím, protože je to fakt děs. Jsem zvědavá, jak to celé bude a jaké to bude mít pak následky.


AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jo, moc mi to vadí a stále s tím nikdo nic nedělá :(
Obrázek uživatelky
profil
taky sbírám vajgli ,ale je to spíš od lidí kteří bydlí nad námi a hází to z balkonu
Obrázek uživatelky
profil
Hmmm, máte teda těžký život......
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles