Slunečná - 12. díl - Ženské zbraněSlunečná - 12. díl - Ženské zbraně Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 20.02. 2020
Dnes má svátek Oldřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Hovězí tomahawk se zelným salátem, kuřecí maso v jogurtu se salátem raita a další dobroty z grilu

20. 05. 2019 | Televizní tipy
Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky TV Prima, s novou řadou pořadu Rozpal to, šéfe! – a je na co se těšit: Víte, jak připravit ten nejlepší steak? Z jakého druhu masa, co k němu podávat a jak ho servírovat? Pro Zdeňka Pohlreicha je to hračka! V nové sérii „Rozpal to, šéfe!“ voní mistrovský steak v každém díle! Nenechejte si ujít Zdeňkovy pochoutky na gril, včetně receptů, díky kterým i pod širým nebem můžete zůstat labužníkem.

Navíc se bude grilovat v českých luzích a hájích a Zdeněk dokáže, že na oheň patří prakticky cokoliv. A že touto kulinární technikou lze jídlo připravit nejen z čehokoliv, ale také kdekoliv. Ze zahrady se vydá také na piknik na nejrůznější místa české krajiny a předvede, že čerstvě připravená svačinka přímo v přírodě má svoje neopakovatelné kouzlo.

Hovězí tomahawk se zelným salátem, kuřecí maso v jogurtu se salátem raita a další dobroty z griluV tomto díle se diváci mohou inspirovat, jak lze připravit na grilu  lososa špikovaného citronem, hovězí tomahawk, kuře v jogurtu, orzo salát nebo pljeskavicu.

Během natáčené se Pohlreich přiznal, že právě grilování rozhodně není disciplínou, která by byla pro ortodoxní vyznavače francouzské kuchyně. „Steaky jsou maskulinní a na jejich přípravě i servírování to musí být vidět. Tedy servírovat na prkně, s rustikálně připravenou přílohou. Jen tak to má ty správné grády. Rozhodně doporučuju se straky se nijak moc nepinzetit. Fláku masa to nesluší.“

Shrnuto podtrženo: Je čas připravit se na léto společně s profíkem, který u grilu rozhodně není žádným nováčkem, ale zkušeným matadorem. A kde hledat inspiraci, než u těch nejlepších, že?

Sledujte pořad Rozpal to, šéfe! již v pondělí 20.5. 2019 ve 22.50 na TV Prima a v repríze v neděli 26. května v 10.10 na TV Prima.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !