Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrátky s batolátky

9. 01. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: Hrátky s batolátky
Autor: Hana Kišová
Nakladatelství: Portál
Datum vydání: 2010
Pevná vazba
Počet stran: 184 str.
Cena: 319 Kč

Povídáme si a cvičíme s dětmi do 4 let. K zábavě i všestrannému rozvoji dítěte poslouží knížka plná říkadel a obrázků k hrám a cvičení rodičů s malými dětmi v domácím prostředí. Hrát si budou s různými pomůckami i bez nich. Každá hra je doplněna přesným popisem provedení a doporučeními k zajištění pohodlí, bezpečnosti i maximálního účinku. hratky-s-batolatky-hana-kisova-portalOriginální rytmická říkadla rozvíjejí paměť, slovní zásobu a řečové schopnosti dítěte.

Cvičení na velkém míči (gymball) a s malým míčem (overball) posiluje hrubou motoriku, zatímco jednoduché hry s roličkou a provázkem pomáhají zdokonalit jemnou motoriku. Hrátky s látkovou plenkou, houpání v náručí nebo na míči a malování prstem na záda za doprovodu říkadel se nejmenším dětem líbí.

Nakonec si rodiče s dětmi mohou vyčarovat třeba nebe plné hvězd, trampolínu, kravičku a další zvířátka, dobrou svačinu nebo kosa v černém fraku a o tom všem si budou společně povídat na základě inspirace básničkami a obrázky.

Hana Kišová pracuje jako dětská sestra, vede cvičení maminek s dětmi do 3 let. Při cvičení využívá různé pomůcky – míče, obruče, padák, roličky a provázek, plenky apod. a doprovod rytmickou básničkou.

Více informací nejen o této knize Hrátky s batolátky se dozvíte také na stránkách nakladatelství Portál.

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý titul
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles