Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubněte díky omega-3

31. 07. 2014 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Léto je v plném proudu a plavková sezóna klade na všechny vysoké nároky. Ať už si chcete svou štíhlou linii udržet nebo cítíte, že byste se potřebovali pár kil zbavit, soustřeďte se na dostatek pohybu a zdravý životní styl. Jeho součástí by měla být vyvážená strava s dostatečným množstvím omega-3 mastných kyselin, které vám v boji s nadbytečnými centimetry pomohou. Jedním z výborných zdrojů jsou kapsle OmegaMarine Forte+ z norského lososa.

„Dostatečné množství omega-3 ve stravě je při hubnutí nepostradatelné. Tyto nenasycené mastné kyseliny pozitivně působí na naše buňky a podporují jejich aktivitu a funkčnost. Zlepšují citlivost těla na insulin a významně tak přispívají k redukci tělesného tuku, zejména na začátku hubnutí. Dále nám pomáhají vypořádat se s únavou a umožňují celý proces redukce lépe nastartovat,“ říká Bc. Margareta Iliopulosová.

OmegaMarine Forte+Jako zkušená nutriční terapeutka si je vědoma nejenom estetických, ale především zdravotních následků, které zvýšený objem tuku v těle představuje. Tomu je potřeba předcházet účinnou prevencí.

Omega-3 mastné kyseliny patří mezi nenasycené kyseliny, které jsou nezbytné pro správné fungování lidského organismu. Existuje nespočet studií, které potvrzují jejich prospěšnost pro srdce, mozek, klouby, oči či pokožku. Kromě toho snižují hladinu cholesterolu v krvi i vysoký krevní tlak. Najdeme je např. v lososu, makrele, vlašských ořeších, řepce nebo sóji.

Omega-3 mastné kyseliny by měly tvořit až čtvrtinu všech přijímaných tuků, reálně jich však konzumujeme mnohem méně. Příčinou může být mimo jiné nedostatečná konzumace ryb, které jsou jejich největším zdrojem. Protože tělo si nedokáže omegy-3 vytvořit a ani je neumí na delší dobu ukládat, jsme odkázáni doplňovat chybějící množství těchto látek pomocí výživových doplňků.

Omega-3 z norských lososůOmegaMarine Forte+

Vhodným způsobem, jak doplnit nedostatečný příjem omega-3 mastných kyselin, je užívání potravinového doplňku OmegaMarine Forte+ společnosti NaturaMed Pharmaceuticals. Byl získán z norského lososa a obsahuje vysokou koncentraci omega-3 mastných kyselin ve vyvážené kombinaci s kyselinami skupiny omega-6, omega-7 a omega-9. Jeho vzájemné poměry odráží nejnovější poznatky vycházející z výzkumů, které ukázaly, že omega-3 mastné kyseliny právě z lososa dokáže tělo využít lépe než jiné srovnatelné rybí tuky. Dostatečnou denní dávku omega-3 zajistí pouhé 2 kapsle denně.

Více informací o pozitivních účincích nenasycených mastných kyselin i o výrobku OmegaMarine Forte+ získáte nawbových stránkách výrobku www.naturamed.cz nebo na bezplatné lince 800 10 40 40.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
potravinové doplňky, z toho že to je norská firma, z toho si dnes nikdo nesedne na zadek, nikdo nepíšou kde mají výrobné haly,sklady a atdSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Zvláště od této pochybné firmy už nekupujeme.
Obrázek uživatelky
profil
občas kupuji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles