Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hubnutí po padesátce? Proč ne!

1. 06. 2016 | Diety
-Komerční sdělení-

Není žádným tajemstvím, že s věkem se náš metabolismus zpomaluje. Jakmile se pak přehoupne třicítka, shazování kil začíná být rok od roku složitější. Tělesný tuk se přesouvá tam, kde dříve nebyl, a tělo si žádá stále větší výdej energie.

A co teprve, když se rozhodnete hubnout po padesátce? Je to i váš případ? Nezoufejte, i vy můžete udělat první úspěšný krok ke změně svého životního stylu, aniž byste se báli, že vaše úsilí přijde nakonec vniveč.

Nastartujte svůj úspěch s KetoDiet


Po padesátce dochází v těle k  výrazným změnám a to nejen fyzickým, ale i po stránce zdravotní. U žen jsou to především změny hormonální, které mají dopad na nesprávné ukládání tuků, u mužů se začínají objevovat problémy s metabolickým syndromem, který může vyústit v infarkt.

KetoDietS poklesem hmotnosti se navíc zvyšuje pravděpodobnost, že dojde ke snížení krevního tlaku nebo zlepšení existující cukrovky. Hubnutí je obecně velký zásah do organismu. Po padesátce bychom tento fakt měli mít na paměti dvojnásobně. Lékaři proto velmi zdůrazňují, že v tomto věku by lidé měli hubnout takzvaně zodpovědně, neboli pod dohledem odborníka. Speciální program i odborný dohled nabízí proteinová dieta KetoDiet, která je hubnoucím ušita doslova na míru. „Obsahuje jídla se sníženým obsahem cukrů a tuků a zároveň zvýšený podíl bílkovin. Díky tomuto složení dochází ke změně metabolismu, který přispívá k přirozenému úbytku tuků. Výsledky jsou proto velmi rychle viditelné,“ upřesňuje výživová poradkyně Martina Dvořáková.

Jak to funguje?


V rámci ketodiety diety budete jíst pět jídel denně. Kombinujete speciální proteinová jídla KetoDiet s běžnými jídly, které jsou lehké na přípravu. Nehrozí tedy žádné hladovění ani nedostatek potřebných živin. Hubnutí je přirozené a bezpečné. Celý program je více než jednoduchý a pokud už byste si s něčím přeci jen nevěděli rady, po celou dobu jsou vám k dispozici poradci KetoDiet (včetně online poradny na stránkách www.www.ketodiet.cz), kteří vás podpoří a poradí, jak si osvojit správné návyky. Jídla jsou na přípravu nanejvýš snadná a zvládne je i podprůměrný kuchtík.

Bát se nemusíte ani velkého sportování, ačkoliv fyzické aktivitě se úplně nevyhnete. Bez pohybu to zkrátka nepůjde, protože jen díky němu si udržíte svalovou hmotu, která se v průběhu let ztrácí. Pro začátek si však vystačíte i s pravidelnou chůzí a procházkami. Skvělým řešením je například Nordic Walking, které vás přiměje zapojit do chůze celé tělo.

„Je důležité, abyste se hýbali pravidelně, ideálně alespoň 3x týdně, a to v délce alespoň 45 minut,“
říká výživová poradkyně Martina Dvořáková a dodává: „Pohyb by vás měl především bavit!“



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v zaměstnání se hýbu a nachodím,víc jak 45 minut a kila nejdou dolůSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles