Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Hurá na pláž! Jakou kosmetiku vzít s sebou?

5. 08. 2015 | Krása
Je nepsaným pravidlem, že se stoupajícími teplotami v létě ubíráme na množství líčidel a snažíme se vypadat spíše přirozeně. Přesto si málokterá z nás dovede představit, že by se navzdory tropům a plánovanému odpoledni u vody vydala z domu úplně nenalíčená. Jak najít vhodný kompromis, abyste na slunci nepřipomínala roztékající se masku?

Během slunečných měsíců necháváme v oblasti dekorativní péče pracovat léto se všemi zázraky, které s naší krásou dovede. Písek na pláži se postará o perfektní peeling nohou, mořský vánek a slaná voda ve vlasech vytvoří jedinečný look s nedbalými vlnkami, slunce nám vdechne šťavnatou barvu do tváří a tělo opálí do bronzova. Přesto existují kosmetičtí pomocníci, kteří vám ať už na pláži u moře, či na dece u rybníka prokážou nedocenitelnou službu. Kteří to jsou?

Osvěžující sprej

Kdo by v parnu neocenil osvěžující spršku mířenou přímo na tvář a další nejvíce rozhicovaná místa? V běžných drogeriích nebo lékárnách seženete nejrůznější osvěžující spreje. Na výběr máte mezi obyčejnou vodou v rozprašovači s ochlazujícím účinkem, parfémovanými variantami, které vás zahalí do oblaku decentní vůně. Pokud máte citlivou pokožku se sklonem k zarudnutí, pořiďte si termální vodu ve spreji. Obsažené minerály zklidní podrážděnou pleť, zmírní svědění a zajistí příjemnou vzpruhu.

kosmetika na plážPermanentní make-up?

Dlouhotrvající make-up není ve světě zkrášlování žádnou novinkou, přesto stále patří k diskutovanému fenoménu. Rozvažují o něm zvláště ženy od přírody světlovlasé s nevýrazným obočím, řasami nebo málo zabarvenými rty. Vytváří se pomocí drobných jehliček, které do kůže jednotlivými vpichy vpravují umělý pigment. Pokud se na tuto proceduru necítíte, a přesto byste chtěla předejít rozpitým očím nebo nevýrazné, protože nenalíčené tváři, jděte na to jinak.


Bezpečné opalování

O nutnosti používání ochranných opalovacích přípravků snad už nemusíme v dnešní době nikoho přesvědčovat. Škála nabízených produktů je už tak široká, že si vybere každý fototyp a druh pleti. Jste-li bledá a trpíte na spáleniny a pigmentové skvrnky, používejte i v našich podmínkách alespoň faktor SPF 20. Pokud bojujete s problematickou pletí, vybírejte opalovací kosmetiku s nemastným složením, označenou jako nekomedonní (neucpává póry). Na suchou kůži jsou na slunění zase vhodné oleje.

Sluneční ochrana i pro vlasy

Před škodlivým UV zářením je třeba střežit nejen tělo, ale i vlasy, které se ještě k tomu mají tendenci vlivem horka a sucha vysušovat, lámat a třepit. Dopřávejte jim proto v tomto období také intenzivně hydratační a vyživující kondicionéry a masky.

Zdroj, foto: RevitaLash


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sebou? určitě krém!! nejvíce mi sedí Sun Protect od swissu a už bych jiný ani nezkoušela. Je i voděodolný, takže do bazénu pro děti perfektní!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles