Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hurá !! Nové dresy

29. 12. 2016 | Vaše příběhy

Naši Mladí hasiči fungují v Osoblaze již několik let pod vedením našich dobrovolných hasičů. Bohužel asi jako každá zapadlá vesnička nemůžeme našim „mlaďošům“ dopřát veškeré vybavení, které je nutné pro jejich rozvíjení v hasičském sportu. I přesto se naši mladí hasiči dostali v roce 2016 na krajskou soutěž s názvem Plamen, která se konala v Ostravě. Smutný pohled byl, když jako jediní neměli stejné do puntíku stejné dresy. Stejně když se podíváte na soutěže těchto charakterů, tak týmy jsou dotovány nejrůznějšími sponzory a můžou si dovolit jim tyto stejné dresy koupit.

Po této zkušenosti smutných obličejů jsme se snažili získat sponzory pro získání finančních prostředků na tyto dresy.  Jelikož jsme velice chudý kraj, nemůžeme si dovolit chtít po rodičích dětí, aby jim tyto dresy financovali, protože tyto dresy by jim nezůstaly. Dresy by zůstaly v majetku mladých hasičů a využívaly by jej všechny děti, které by soutěžily.  Využili jsme samozřejmě i několika dotačních titulů, které se zabývají prací s dětmi. 

Aby děti přispěly nějakou menší částkou na tyto dresy, každý víkend chodí po obci a sbírají papír a karton, který následně odváží do místní sběrny. Touto činností si vydělávají alespoň malou částkou na své vybavení. Každoročně vychází také kalendář s fotky ze soutěží a prodávají své výrobky na Velikonočním jarmarku a na Vánočních trzích. Po podání několika dotací jsme museli čekat na rozhodnutí. Jelikož už se blíží Vánoce, chtěli jsme to stihnout tak, aby si tyto dresy mohly dát jako vánoční dárky.

Po měsíci čekání jsme dostali tu nejlepší zprávu, a to že se získáváme dotace na nové dresy. Ihned jsme je objednali a jen čekali, kdy konečně dorazí. Z dresů jsme měli velkou radost, jen jsme museli tuto radost zadržet do dne, kdy je předáme dětem. Vánoční besídka se již blížila a my čekali nedočkavě na tento den. Když děti rozbalily velkou krabici s dresy, byly nadšené a my samozřejmě s nimi.

Možná to bylo tím svátečním časem anebo radostí z dětí, ale i malé věci dokážou potěšit!


Ahoj07 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Hurá !! Nové dresy:

Hurá !! Nové dresy
Hurá !! Nové dresy
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Kluci měli radostSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles