Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I hasiči zpívají Milujeme hudbu

8. 11. 2008 | Kultura
"Rejžo, všechny přípravy dokončeny. Technika, speciální efekty a účinkující připraveni, nic nebrání začít. A tak, ať milujeme hudbu." Dává pokyn Josef Bača, autor hudebně-zábavného a veřejně-prospěšného projektu Fešák Píno, režisérovi videoklipu.

Krátce po deváté hodně ranní tak zní z úst režiséra v kulturním centru Zahrada na Praze 11 povel k zahájení natáčení: "Akce!"

Ve velkém sále kulturního centra Zahrada probíhalo 7. října 2008 natáčení prvního videoklipu k aktuálnímu singlu MILUJEME HUDBU, hudebně-zábavného a veřejně-prospěšného projektu Fešák Píno.

Pusťte si ukázku z z CD maxi singlu Fešáka Pína: Milujeme hudbu

Fešák Píno"Samotné přípravy natáčení zabraly mnoho dní, ale bude to stát za to. Profesionální práce ze strany všech spolupracovníků se podepsala nejenom na úžasné atmosféře na place při natáčení, ale projeví se také v samotném videoklipu." Nechal se slyšet autor projektu Josef Bača.

Ve videoklipu, ve velké a jedinečné show se vedle Fešáka Pína objeví také tanečnice z taneční skupiny Crash Dance, dokonalé světelné, pyrotechnické, ohňové efekty a další technické vymoženosti.

Fešák Píno je jiný, než "normální" interpreti. To je zřejmé na první pohled a poslech. Dokonce i samotné natáčení videoklipu bylo jiné. A v čem?

Pohodovou atmosférou natáčení a slova skladby Milujeme hudbu, všechno je v pohybu, svět se raduje, náhle přerušil tón výstražného hlásiče požárů, který oznamoval výskyt požáru v prostorách KC Zahrada. Všechny ihned napadalo: "Co s tím množství filmové, zvukové a světelné techniky nainstalované pro natáčení videoklipu? Co bude?"  Naštěstí se jednalo pouze o planý poplach. I přes vypnuté požární senzory na hlavním sále, se dostal kouř ze speciálních efektů do atria KC Zahrada a ten spustil tamní požární hlásiče. Tentokráte si mohli i hasiči zazpívat Milujeme hudbu, protože se jednalo pouze o planý poplach.  

Fešák PínoAutorem hudby k singlu Milujeme hudbu je hudební producent Michal Pešout a text napsal hudebník a textař Viktor Dyk. Videoklip se na televizních obrazovkách objeví v průběhu měsíce prosince 2008.

"A tak ať všechny lidi, který v Český republice jsou, rozjede známej groove... MILUJEME HUDBU!"


Termíny vystoupení, ukázky písní, fotografie v tiskové kvalitě (ateliér, vystoupení) a další podrobnosti o hudebně-zábavném a veřejně prospěšném projektu Fešák Píno naleznete na oficiiálních webových stránkách.


Čtěte také: Fešák Píno přichází...

Pusťte si ukázku z z CD maxi singlu Fešáka Pína: Milujeme hudbu


Hana Houbičková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !