Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I namlouvání má svoje pravidla

1. 03. 2013 | Vztahy
Úspěch při milostných setkáních je přímo úměrný schopnosti vysílat signály dvoření a přijímat ty, které jsou vyslány jako odpověď. Ženy si tato gesta uvědomují velmi dobře, ale muži jsou vůči nim mnohem méně vnímaví, ba někdy jsou úplně slepí.

A jaké jsou nejčastější signály a gesta, které muži i ženy používají s cílem upoutat pozornost toho druhého? Bylo prokázáno, že jakmile člověk vstoupí do společnosti lidí opačného pohlaví, dojde u něj k jisté psychické změně.

Člověk se napřímí, vypne tělo a hruď, zatáhne břicho, napne obličej a působí celkově mladistvějším dojmem. Některé signály lidé vydávají cíleně a uvědoměle, jiné se objevují zcela nevědomky. Navíc ženy používají širší škálu signálů než muži.   

I namlouvání má svoje pravidlaGesta a signály mužů při dvoření

Stejně jako samečci většiny živočišných druhů, i muži se v blízkosti žen začnou naparovat, čepýřit a snaží se upoutat pozornost. Používají řadu běžných gest, například zvednou ruku ke krku a upraví si kravatu, límec či manžety nebo jinou součást oděvu. Někdy si také rukou pročísnou vlasy. Svůj zájem vyjadřují i tím, že se k ženě natočí a jednou nohou mírně nakročí směrem k ní. Nasadí důvěrný pohled a hledí jí do očí o zlomek sekundy déle, než je obvyklé. Často se postaví s rukama v bok, aby zdůraznili svůj vzrůst. Ale asi tím nejvyzývavějším gestem je zaklesnutí palců za opasek, čímž nevědomky „nasměrují“ pozornost ženy na oblast svého rozkroku.

Gesta a signály žen při dvoření

Základní gesta žen jsou podobná těm, které používají muži – urovnávání oděvu, uhlazování vlasů nebo jejich odhrnutí z obličeje, natáčení těla s nohou k vyhlídnutému muži, častější kontakt očí, pohled zpod přivřených víček a dráždivé pokukování dokáže rozpálit většinu mužů. Ženy si rovněž osvojily původně mužské gesto palců zaklesnutých za opasek nebo horní okraj kapsy, které ale používají s ženskou rafinovaností, za opasek nebo horní okraj kapsy zaklesnou pouze jeden palec. Žena projevující zájem o potenciálního partnera před ním postupně poodhalí hladkou a jemnou kůži na zápěstí. Při hovoru s mužem také otevírá ruce a odhaluje dlaně. K signálům patří i lehce pootevřená ústa a vlhké rty. Při chůzi žena výrazně vlní boky, aby zdůraznila pánevní oblast a upoutala k ní pozornost. Zájem ženy naznačí, když si pohrává nohou s botou, zasouvání a vysouvání nohy dovnitř a ven z boty přivádí některé muže k šílenství….   

Ale nezapomínejte, že …

… při namlouvání i flirtování je přímý pohled stejně důležitý jako perfektní zevnějšek a vybrané vystupování. Pokud hledáte partnera, pamatujte si, že nejatraktivněji působí obličej, který splňuje několik faktorů najednou: tváří se vesele, vstřícně, přátelsky a zrakem hledíte zpříma do očí.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
no některé ty gesta bych řekla že jsou spíše projevem nervozity a ne balení :-D
Obrázek uživatelky
profil
HmmmmSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ráda jsem si článek přečetlaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé čtení.
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavé Smajlík Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles