Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ikona světového módního návrhářství - Cynthia Rowley

15. 11. 2007 | Úspěšní lidé
Cynthia Rowley je další z osobností světového módního návrhářství, která spojila své jméno se společností Avon. Pro kterou letos vytvořila půvabný květinový design limitované edice dekorativní kosmetiky.

Cynthia Rowley patří mezi nejúspěšnější a nejrespektovanější americké designérky. Narodila se v Illinois a první model navrhla už ve svých 7 letech. Vystudovala School of the Art Institute of Chicago a během studia prodávala své modely do nejprestižnějších newyorských butiků. Získala za svou tvorbu množství ocenění – mezi nejprestižnější z nich se jistě řadí New Fashion Talent Award od Sdružení amerických návrhářů (CFDA) a nominace na Perry Ellis Award. Mezi její zákaznice patří Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Scarlett Johansson, Dave Matthews nebo Jennifer Aniston.

AVON Cynthia Rowley za několik let své aktivní kariéry ovlivnila snad všechna odvětví módy. Její tvorba se soustřeďuje na dámské, pánské i dětské oděvy, boty, kabelky, brýle, šperky, deštníky, nádobí, klobouky, punčochy, kožené doplňky a osobité vůně. Její kolekce se prodávají v mnoha buticích po celých Spojených státech a Japonsku. Tvorbu Cynthie lze objednat také online na internetovém butiku. Obléká světové celebrity a sama je také velice populární, zvláště v USA, kde vystupuje v televizních pořadech o módě jako poradkyně nebo jako členka poroty v reality show (např. HGTV Design Star). Naposledy přijala místo porotkyně v oblíbené reality show America's Next Top Model.

Pro podzimní katalog Avonu navrhla Cynthia Rowley design speciální kolekci dekorativní kosmetiky, která obsahuje krycí pudr, rtěnku, řasenku a rozjasňující tyčinku. Limitovaná edice má půvabný design s motivy květů vinné révy a vznikla za spolupráce Cynthie Rowley a světově uznávané stylistky a kreativní ředitelky Avonu Jillian Dempsey.

Kosmetika Avon je v USA nesmírně populární, což potvrzují i slova samotné designérky: “S Avonem jsem vyrůstala. U nás doma na Středozápadě byl Avon prvotřídní kosmetickou značkou. Všechny ženy z okolí se pravidelně scházely a společně zkoušely nové produkty.“ Proto Cynthia Rowley také nabídku Avonu s radostí přijala. “Když začnu pracovat na kolekci, základem je pro mě paleta barev,” prozrazuje Cynthia. “Přetransformovat barvy do kosmetiky je ale zcela jiná věc. Jsem šťastná, že jsem mohla spolupracovat s někým tak talentovaným jako je Jillian. Zejména díky ní se to všechno povedlo.” Design balení a barevné provedení dekorativní kosmetiky od Avonu koresponduje s novou podzimní módní kolekcí Cynthie Rowley: “Když pracuji na kolekci, nevidím je produkt, snažím se vnímat také osobnost ženy, pro kterou jsou šaty určeny. Práce na dekorativní kosmetice mi umožňuje doplnit k šatům i tvář. Tvář, kterou si každá žena může vzít s sebou domů.”

Zdroj: AVON

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík