Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Imunita – ochránce našeho zdraví

29. 06. 2019 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

V dnešní uspěchané době dostává náš imunitní systém pořádně zabrat. Trápí nás stres nejen v práci, ale také vysoké nároky při péči o děti a domácnost. S tím je obvykle spojený nedostatek spánku a často také různé nemoci. Zvýšenou hladinou stresových hormonů je naše imunita oslabena a proto nemůže pořádně plnit svoji funkci.

Jak funguje imunitní systém?


Do procesu obrany organismu je zapojena sofistikovaná navzájem úzce provázaná struktura skládající se z krevních buněk, lymfatických uzlin, mandlí, sleziny, kostní dřeně a dalších. Zajišťuje hojení poranění, boj proti virům, bakteriím, plísním a znečištění z vnějšího i vnitřního prostředí, ale i vyhledávání a ničení nádorových buněk. Jedním z vnitřních nepřátel je zatížení organismu nadměrným množstvím volných radikálů, které vznikají během přirozených fyziologických procesů v těle. Platí zásada, že musí panovat rovnováha! Tu však může nastolit jen zdravý organismus.

Orthomol immunPomocníky v tomto boji s volnými radikály jsou známé antioxidanty – látky běžně získávané ze stravy jako jsou vitamíny (např. karotenoidy, vitamin C a E), minerály a stopové prvky (měď, selen, železo, zinek). Účinnost těchto prvků je nejvyšší pokud jsou přijímány společně a mohou se vzájemně podporovat a doplňovat.

Když na to tělo samo nestačí


Osobám slabeným po nemoci, chronicky nemocným, starším, či nevhodně se stravujícím často příjem těchto látek ze stravy k navrácení rovnováhy imunitního systému nestačí. Ku pomoci je tu proto ortomolekulární nutriční medicína, která formou doplňků stravy poskytuje tělu důležité mikronutrienty (vitamíny a stopové prvky) v množství a poměru, které potřebuje k obnovení přirozené metabolické rovnováhy.


Váš imunitní systém pocítí rozdíl


Princip ortomolekulární medicíny definoval Linus Pauling, biochemik a nositel Nobelovy ceny. Tento medicínský směr je v USA uznáván jako oficiální terapie od roku 1978 a rostoucí oblibě se těší také v Evropě. Používání ortomolekulární nutriční medicíny se ukázalo pro zlepšení imunitních funkcí jako obzvláště přínosné. Je však nutné zároveň dopřát tělu dostatek pestré stravy, vhodného pohybu, čerstvého vzduchu a spánku. Proto buďte veselí, odpočívejte, zdravě jezte a pijte. Hýbejte se a snažte se usínat s „čistou hlavou“!

Více na: www.ibi.cz

Orthomol Immun

















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !