Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Infekce močových cest: zejména ženy trápí často a opakovaně

28. 07. 2018 | Nemoci
Infekce močových cest: Další chemie? Dejte tělu raději včas přirozený impuls, ať si pomůže samo.

Kdo ji někdy zažil, dal by všechno za to, aby už se nikdy neopakovala. Infekce močových cest – druhé nejčastější onemocnění hned za respiračními potížemi. Problém, který zejména ženy trápí často a opakovaně. Dostaňte se ze začarovaného kruhu problémů močových cest a začněte opět důvěřovat hojivé síle svého těla. Tělo je dokonalý organismus, podpořte ho včas přírodou a ono si poradí samo. Poznejte sílu D-manosy, našemu tělu přirozeného monosacharidu.

Zdravotní potíže jsou asi ta nejméně chtěná záležitost a v létě to platí dvojnásob. Zejména pokud se jedná o nepříjemné infekce močových cest. Nejčastějším původcem bakterie je Escherichia coli, která je bakterií pro tělo sice prospěšnou, ale do močových cest zkrátka nepatří. Pokud se přichytí na sliznici močových cest, začíná se zde množit a vytvářet jakýsi povlak. Tak se na povrchu močových cest utváří zásobárna bakterií. Následkem nevhodné nebo často opakované léčby si bakterie dokonce mohou utvořit rezistenci vůči antibiotikům. Vlivem toho se infekce mohou opakovat a stávají se chronickými.


Věřte přírodě


Nenechte tyto problémy zajít tak daleko. Bývá to pak začarovaný kruh, z kterého jen těžko vyklouznete. Pokud přijdou akutní potíže, zachovejte chladnou hlavu a nevykupte hned celou lékárnu v obavě z dalších antibiotik. Rada první a poslední. Je čas začít opět důvěřovat svému tělu, tak jako to dělaly generace před námi. Tělo si dokáže pomoci velmi dobře samo. Je jen potřeba mu jít naproti a podpořit hojivou sílu organismu. K tomu napomůže tělu přirozený monosacharid D-manosa, se kterým se přirozeně spolu s močí vyplaví i bakterie z těla ven. Běžně jej nalezneme např. v jablkách nebo hruškách. Aby D-manosa dokázala tělo podpořit, museli bychom jich sníst asi 8 kilogramů. Reálnější a příjemnější variantou je proto sáhnout např. po doplňku stravy.

A proto zvolněte, oblečte si vzdušnější a pohodlné oblečení.


Zdroj, foto: D-menosa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !