Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Inspektor Max 4. díl - Hra o život

14. 03. 2018 | Televizní tipy
Chvíle, která prověřuje charakter. Premiéra česko-slovenského kriminálního seriálu s Jurajem Kukurou v hlavní roli. Dále v seriálu Inspektor Max 4. díl - Hra o život hrají: R. Hájek, I. Bareš, Ľ. Paulovič, T. Brodská, P. Kříž, I. Máchová a další. Scénář R. Boroš a L. Siváková. Kamera L. Teren. Režie J. Chlumský.

Muž opouští po letech vězení. Podivný člověk, inteligentní, dobře vypadající, ale nebezpečný až k nelidskosti. Schopný vraždit, jako by to byla jen zábavná hra. Zasáhne do života své dávné milence, shodou okolností blízké Maxově kamarádce.

Inspektor Max 4. díl - Hra o životA Zoltán Max ze seriálu Inspektor Max 4. díl - Hra o život se samozřejmě angažuje, jak mu velí svědomí i charakter. Spolu s kolegou Filipem vyrazí po stopě chladnokrevného vraha, který jim díky své zvrácené inteligenci dokáže připravit horké chvilky.

Psychopatický zločinec je nakonec samozřejmě dopaden, ale skutečný konec jednoho vražedného příběhu to není. Všechno dopadne úplně jinak, než by si zkušený kriminalista Max dokázal představit. Jeho svědomí i charakter jsou vystaveny další zkoušce, která je možná hlubší a těžší, než cokoli jiného v jeho povolání.


Inspektor Max 4. díl - Hra o život je k vidění 14. 3. 2018 od 20,05 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Inspektor Max 4. díl - Hra o život:

Inspektor Max 4. díl - Hra o život
Inspektor Max 4. díl - Hra o život
Inspektor Max 4. díl - Hra o život
Inspektor Max 4. díl - Hra o život
Inspektor Max 4. díl - Hra o život
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !