Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Internet

13. 11. 2010 | Vaše příběhy
     Dovolte, abych se s Vámi podělila o zkušenost s internetem, kterou udělala má kamarádka.

Je to už nějaká doba, co se má svobodná kamarádka Marcela cítila hodně sama. Rozhodla se proto pro internetovou seznamku. Podala si inzerát, že hledá kamaráda, časem možná víc.

Jako součást inzerátu, protože je hodně pohledná, přidala i fotografii.

     Hned druhý den se začaly „chrlit“ odpovědi. Dostala přes třicet odpovědí. Některé obsahovaly i přiložené fotografie. Marcela najednou nevěděla, kam se vrtnout. Seděla celé dny u počítače a snažila se odpovědět alespoň na ty nejzajímavější. Po pár emailech zjistila, že se musí konečně rozhodnout. Nechtěla „tahat“ za víc nitek najednou. Rozhodla se po dvou týdnech dát šanci Markovi, který ze všech „ctitelů“, dle vyměněných emailů, měl s Marcelou shodné koníčky, byl vtipný, moudrý, a vůbec si nejlépe rozuměli. Čas jí dával za pravdu. Telefonovávali si a měli se konečně poprvé vidět. První schůzku si naplánovali netradičně v ZOO: Udělají si krásnou procházku, v ZOO je víc lidí, aby se nemusela bát. Marcela si ale byla předem jistá, že zažije zvláštní a netradiční den. A zažila…

 

     Když přijížděla na místo setkání, zastihl ji telefon. Na displeji bylo neznámé číslo. Přijala hovor a zkoprněla: Neznámá žena na ni začala chrlit dotazy: „Co zamýšlíte s mým manželem?“ Nechápala, a proto se nesměle zeptala, o jakého manžela má jít. Následovalo Markovo jméno! V tu chvíli už vystupovala na zastávce. Ženě vysvětlila, že Marek tvrdil, že je svobodný, bezdětný vysokoškolák, nezadaný jako ona. A že má 32 let. Žena na druhé straně Marcele vše vysvětlila: Marek je ve skutečnosti téměř šedesátiletý pán, který je 25 let ženatý, se ženou má dvě již dospělé děti a na cestě je dokonce první vnouče! Jeho manželka je o 12 let mladší než on, ale přesto mu již v minulosti přišla na to, že flirtuje a seznamuje se na internetových seznamkách s mnohem mladšími ženami. Vždyť Marcele tehdy bylo rovných 30 let! Její otec byl mladší než její „ctitel“. A Marcele se tolik zamlouval svým galantním chováním, přestože se zatím znali jen po telefonu a přes emaily…

 

     Protože Marcela byla tou dobou již na místě schůzky, mohla vidět staršího muže s pugétem růží. Růže, na které ji chtěl polapit! Zvedl se jí žaludek, otočila se na podpatku a smutně se vracela domů.

 

     Paní jí ještě párkrát zavolala, poptala se na pár informací. Marcela jí vyšla vstříc, zaslala jí všechny Markovy emaily, které jí za tu dobu poslal, řekla všechny informace.

 

     A jak to dopadlo? Marcela si přes seznamku nakonec našla přítele. Jejich známost jim ale vydržela jen rok. Poté se seznámila úplně klasicky, při procházce. Přeskočila „jiskra“ a dnes je Marcela šťastně vdaná a má již čtyřletou holčičku. A s Markovou manželkou se nakonec spřátelila. Jana, Markova manželka, se nakonec rozvedla a našla si nového přítele.

 

     Takto dopadlo internetové seznamování mé kamarádky. Nenašla sice životní lásku, ale dobrou kamarádku a zkušenost, že si nikdy nemůže být jistá, s kým přes internet navázala kontakt.          


Autor:pegonela

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
je to šanca pre všelijakych divnych tipkov
Obrázek uživatelky
profil
Příběh je skutečně takový, jaký je internet. Poznla jsem pár dobrých přátel, ale předevší velko řadu podvodníků. Anonymita hraje své a každý o sobě napíše pouze to lepší, je velmi málo čestných lidí, kteří si dokáží připustit své nedostatky. A bohužel je tu velká řada vykuků a ti umí velmi zneužít důvěryhodnosti bezelstných lidí.
Obrázek uživatelky
profil
Ano, internet dělá velké zázraky, poznala jsem jak sviněSmajlík, tak i přátelé, a to dobrýSmajlík
ps_ všude dávám smajle pardon:-D
Obrázek uživatelky
profil
no každopádně kdybych šla na takovou schůzku já, chtěla bych nejdřív vidět, jak vypadá....
Obrázek uživatelky
profil
BYLA BYCH ZVĚDAVÁ A SCHVÁLNĚ BYCH TAM ŠLA Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles