Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Interwiew se Sandrou Rosovou a Janem Charouzem

20. 09. 2010 | Úspěšní lidé
Oblíbená zpěvačka Sandra Rosová(17), kterou denně vyhledává na internetu stále více teenagerů odtajnila obal alba a zveřejnila na webu první ukázky své elektropopové hudby.

Její fanoušci již pokořili stotisícovou laťku zhlédnutí videoklipu ČAS na YouTube.com, který byl prvním singlem z netradiční desky, do které zpěvačka zachytila svůj osobní životní příběh. Již za několik dní zveřejní již druhý romantický klip „Stůj“, ve kterém si zahrála svůj reálný příběh s automobilovým závodníkem Janem Charouzem. Sandra také odtajnila obal alba, kterého součástí bude 3D plakát a 3D brýle, ale také některé hudební ukázky z CD, které vychází v polovině září.

sandra-rosova-jan-charouzSandra Rosová se pokusila prorazit v USA, kde uspěla v soutěži STARS AT SEA. V odborné porotě zasedlo čtyřiadvacet odborníků, vesměs z modelingových a hudebních agentur či nahrávacích a televizních společností. Tato porota udělila Sandře třetí místo v kategorii monolog, druhé místo v modelingu (runway a promenáda v plavkách), druhé místo v kategorii talent (tanec a zpěv – Sandra zpívala anglicky píseň Call Me s textem Marshy Kocábové) a tím získala i trofej nejcennější: TOP TALENT Stars At Sea, USA 2009.

Zeptali jsme se proto nezávisle na podrobnosti z natáčení klipu „Stůj“ zpěvačky Sandry Rosové (17) a automobilového závodníka Honzy Charouze (23). Jejich odpovědi se sice zcela rozcházejí i když oba odpověděli upřímně a pravdivě. Posuďte sami.

Sandro: Proč si do klipu obsadila zrovna Honzu Charouze?
Byla to úplná shoda náhod. Honza se mi připletl do mého života, právě ve chvíli, když jsem dělala na písničce Stůj. Musím uznat, že kdybych Honzu nepotkala, tak tento song na světě není. Je to mé vyznání lásky Honzovi, ta písnička je přesně to co jsem v té době prožívala. Několikrát jsem s textařkou měnila text, abych do textu dostala to, co jsem cítila. Je to ta nejemotivnější věc, kterou jsem kdy udělala a zároveň velká srdcovka z celé desky. Byla jsem ráda, když Honza při jedné naší společné večeři neváhal ani sekundu a nabídku zahrát si v mém klipu přijal.



Honza: Proč si zrovna ty přistoupil na roli prince v klipu Stůj?

To se musíte zeptat Sandry, proč si mě vybrala.. Protože jsme se Sandrou dobří kamarádi, když mě o to poprosila, nemohl jsem odmítnout. Líbí se mi, když mladí lidé něco podnikají a tvoří, radši než sedět na zadku u TV.

Sandra: Jaké bylo natáčení s Honzou?
Natáčení bylo moc fajn. Myslím, že jsme si oba natáčení užili. Na zámku Jablonná byla příjemná atmosféra a skvělý tým lidí. Bylo také moc hezké od Honzy, když se sám nabídl, že do klipu zapůjčí sportovní automobil Aston Martin. Asi nejvíc jsme se oba bavili a nasmáli, když po nás chtěli z režie abychom spolu tančili ve velkém sále u krbu. Nám to ale vůbec nešlo, pořád jsme se smáli a šlapali si na nohy, nakonec se ty scény vystříhaly a nedaly se vůbec použít.:-) (smích)

Honza: Jaké bylo natáčení se Sandrou?
Velmi zajímavé, byla to moje první zkušenost s natáčením video klipu. Když  závodím, mám rozhovory na denním pořádku, tohle bylo opravdu něco trošku jiného.

Sandra: Kdyby si dostala nabídku zahrát si princeznu v nějakém velkofilmu, přijala by jsi ji?
Určitě bez váhání, je to moje tajné přání už od malé holky.

Honza: Kdyby si dostal nabídku zahrát si opravdového prince v nějakém velkofilmu přijal bys ji?

Určitě jo, docela mě natáčení bavilo. Jen tedy nesandra-rosova-jan-charouzvím, jak moc dobrý sem herec..

Sandra: Jaký ti zůstal nejsilnější zážitek z natáčení?
Těch zážitků bylo určitě hodně, ale moc hezký je závěr, kde zpívám „jsme jak růže bez trní, když jsme zamilovaní“ neznám nic krásnějšího než přirovnání čerstvé růže bez trní k opravdové lásce. Honza v té pasáži, když zpívám, mne tou růží pohladil po tváři a dívali jsme se navzájem do očí. Což vůbec nebylo ve scénáři a napadlo nás to až při natáčení. Jsem za to ráda, když se do hudby dává něco, co člověk momentálně cítí.

Honza: Jaký tobě zůstal nejsilnější zážitek z natáčení?
Nejvíc se mi líbilo asi sedět na gauči a poslouchat Sandru živě zpívat. Je úžasné, když někdo dokáže používat svůj hlas jako hudební nastroj, a když na něj hrají jen pro vás, je to o to hezčí.

Sandra: Během natáčení nebo po natáčení vzniklo mezi vámi něco víc než kamarádství?
Tak Honza je výborný společník, který umí ženu překvapit, prožila jsem s ním např. krásného Valentýna, velmi dobře vaří a dokáže se o holku postarat, když je třeba nemocná. V každém případě Honza je moc fajn kluk, který bohužel preferuje volnější vztahy. Já jsem pravý opak a tyto praktiky nesnáším! Zastávám názor si vybudovat něco hezkého a pevného nejen v kariéře, ale i ve vztahu. Jsem moc ráda, že se u mne začíná vyvíjet něco čemu věřím. S Honzou jsme stále v kontaktu jako kamarádi.

Honza: Během natáčení nebo po natáčení vzniklo mezi vámi něco víc než kamarádství?

Ačkoliv je Sandra krasná mladá dívka, zůstáváme nadále jen kamarádi.

Zdroj: Sandra Rosová

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !