Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Intimní šperky

10. 03. 2012 | Vztahy
Nejrůznější zdobení a zkrášlování těla je lidem známé už od starověku. Ovšem zdobení intimních míst je dnes považování spíše za výstřelek. Na druhou stranu takovými šperky se můžete pochlubit jen velmi úzkému okruhu lidí, takže vás nemusí zajímat, co si o vás pomyslí třeba tchyně.

Intimní šperky můžeme rozdělit do tří skupin: zkrášlovací šperky, šperky způsobující bolest a piercing.

Zkrášlovací intimní šperky

Zkrášlovací šperky jsou nejběžnější skupinou intimních ozdob. Jsou běžně k sehnání v e-shopech. Mezi typické představitele této skupiny patří např. nasazovací kytičky na bradavky nebo řetízkové kalhotky. Odvážnější uživatelky a uživatelé ocení i šperky s klipsnami, jejichž nošení ovšem nemusí být všem příjemné.

I když se zkrášlovací intimní šperky nosí jen krátkodobě (obvykle se nasazují před sexuálními hrátkami a ihned poté sundávají), je třeba dbát na výběr materiálu. Zvláště lidé alergičtí na kov by měli jich výběru věnovat zvýšenou pozornost a vyhnout se nejlevnějším kouskům s obsahem niklu.

Šperky způsobující bolest

Tyto šperky mají v oblibě především vyznavači BDSM. Jejich aplikace, jak už název napovídá, způsobuje bolest a někdy při ní i teče krev. Typickými představiteli těchto šperků jsou např. kolíčky na bradavky a klitoris. Podle stupně snášené bolesti se mohou tyto kolíčky podobat i záclonovým žabkám.

U těchto šperků je vhodné dbát na zvýšenou hygienu, zvlášť v případě, že dochází k narušení kůže.

Intimní piercing

Jde o velmi starou záležitost. Svoje genitálie si zdobili už římští vojáci či viktoriánská šlechta. Samotné šperky je vhodné vybírat pouze ve specializovaných salónech, které jsou vhodné i pro jejich aplikaci. Podobnou ozdobu je dobré si předem rozmyslet. Nejvhodnějším obdobím pro zavedení jsou zimní měsíce. Nutná je také 2-3měsíční zdrženlivost při sexu. Ovšem jestliže vás piercing omrzí, stačí ho vyndat a dírka po několika měsících sama zaroste.

O všechny druhy intimních šperků je nutné se starat. K jejich očistě a ošetření používejte pouze přípravky doporučované výrobcem.




Notburga - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezký článek, na http://www.anchor-piercing.cz/ mě zaujali další články o intimním piercingu.
Obrázek uživatelky
profil
znám krásné šperky http://www.sexshop-ostrava.cz/perly-naramek-d9215.htm
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles