Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

iPad - Průvodce s tipy a triky

3. 05. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: iPad
Podtitul: Průvodce s tipy a triky
Autor: Lukáš Gregor
Nakladatelství: Computer Press
Rok vydání: 2011
Počet stran: 288 str.
Cena: 278 Kč


Revoluční iPad změnil digitální život mnoha lidí a může změnit i ten váš, pokud poznáte všechny jeho výhody a naučíte se je využívat na 100 %. Kniha vás pomocí výstižných, ilustrovaných postupů provede všemi zajímavými a užitečnými činnostmi na iPadu, odhalí skrytá kouzla, předvede vám nové triky, upozorní na možná úskalí. Na konci jej tak budete používat s maximálním požitkem a efektivitou.


knihaKniha "iPad- průvodce s tipy a triky" autora Lukáše Gregora pomocí výstižných, ilustrovaných postupů provádí všemi zajímavými a užitečnými činnostmi na iPadu, odhaluje skrytá kouzla, předvádí nové triky, upozorňuje na možná úskalí.  Kniha vycházející na český trh právě dnes zohledňuje všechny novinky, které přinesl poslední firmware a specifika českého trhu.


"Psaní knihy o produktu iPad od společnosti Apple se neslo na dvou rovinách pocitů. Ta první byla opředena pochybnostmi, do jaké míry má smysl popisovat fungování přístroje, který od své podstaty má být pro uživatele co nejpřátelštější a práce s ním co nejintuitivnější. Druhou rovinu plnily pocity nadšení, radosti a touhy o toto vše se podělit. iPad není totiž obyčejný přístroj. A i když si myslíte, že jej k životu nepotřebujete, chvíle strávená jeho užíváním vás stejně nenechá chladnými. Průvodce s tipy a triky k iPadu ale své opodstatnění jistě má. Nechce totiž být pouhým sledem nastavení toho či onoho, nýbrž cestou k otevření několika dveří - Jak takový přístroj využít v kanceláři? Jak a co si na něm číst? Proč mu dát šanci a nechat se unášet fascinujícími procházkami měst? - Je toho velká spousta a řada z toho se objevuje i v této knize. Jenže iPad je také přístroj, o němž nestačí pouze číst. Je potřeba jej vidět, držet, okusit. Tato publikace vás může motivovat anebo také může plnit funkci společníka ve fascinujícím světě používání iPadu. A pokud třeba přístroj někomu dáváte jako dárek, najít vedle krabice s iPadem i tuto knihu, to bezpochyby potěší," říká autor knihy Lukáš Gregor.


O autorovi:


Lukáš Gregor se věnuje problematice produktivity a v nemenší míře i přístrojům Apple a aplikacím na ně. Při psaní tak na další specializované servery (MůjMAC, Jablíčkář, Mít vše hotovo), se snaří na témata dívat očima běžného uživatele, a vnímat tak jeho potřeby. Mimoto přednáší na Fakultě multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, kde preferuje záživnější a praktičtěji orientovanou komunikaci se studenty.


Tuto knihu iPad - Průvodce s tipy a triky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Computer press.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !