Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Iveta Bartošová: Antidepresiva jsem brala zbytečně

30. 04. 2008 | Úspěšní lidé
Iveta Bartošová si prošla za poslední rok téměř peklem. Její syn Artur byl svěřen do péče otce, skončila v léčebně, nedávno jí zemřel otec. To je jen stručný výčet událostí, které známou zpěvačku potkaly.

Otevřený rozhovor o všech svých útrapách poskytla reportérce TOP STAR magazínu Martině Jandové.

Jedním z témat rozhovoru pro TOP STAR magazín byly již tolik zmiňované deprese, kterými měla Iveta Bartošová trpět. „Je pravda, že jsem brala spoustu let antidepresiva. Lékaři se mi snažili pomoct, to není nic proti nim, ale v podstatě jsem brala tyto léky úplně zbytečně. Nakonec se ukázalo, že depresemi netrpím, ale že jde o stavy přepracovanosti,“ říká otevřeně Bartošová. K těmto stavům ji dohnala touha po dokonalosti a perfekcionismus.

Iveta Bartošová v magazínu TOP STAR„Každý se musí někdy zastavit a začít nad sebou přemýšlet. Já jsem kdysi chtěla, aby bylo všechno perfektní. Abych byla perfektní máma, stoprocentní v práci, aby všichni kolem mě byli spokojeni. Ale to nejde zvládnout. Přecenila jsem své síly,“ svěřila se s důvody, které vedly k jejímu zhroucení. V době, kdy se vrátila z léčebny, přišla o svého syna Artura, kterého soud svěřil do péče otce Ladislava Štaidla.
„Je to přechodné období, které se momentálně řeší. Já chci především chránit Artura, a proto o tom nebudu mluvit,“
nechtěla se k této záležitosti Bartošová příliš vyjadřovat.

V současné době chystá nestárnoucí zpěvačka novou desku i nové turné. Koncertovat bude poprvé po sedmi letech. Přípravám věnuje velkou pozornost. Pracuje totiž 16–18 hodin denně. „Alespoň nemám čas na hlouposti,“ říká Bartošová. Náročné pracovní nasazení jí pomáhá. „Jsem v takovém zápřahu, že mě to nabíjí. Vstávám každý den kolem půl šesté,“ prozradila.

Proč Iveta Bartošová trpěla tzv. sociální fobií? Jaké měla důvody k tomu, aby se doma zavírala a nechodila ven, a proč ji přestali navštěvovat přátelé?

Na tyto a mnoho dalších otázek najdete odpovědi v dalším vydání TOP STAR magazínu, který začíná ve středu 30. dubna ve 21.20 hodin na Televizi Prima.



Zdroj: TV PRIMA

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
wolfova a lenig to vystihly presne!
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím s Wolfová i s Lenig ... nějak ji moc nemusím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Až budeme tak známé jako ona tak o našich depkách napíše Blesk.Myslím,že ji nic nezávidím.Nebo můžete své problémy probrat tady v diskusi,ale to budou vědět jen přihlášení.
Obrázek uživatelky
profil
Bohužel, jediné, co jí věřím, je to, že chce z5 Artura. Jinak všichni musíme jet na plný plyn, a nehroutíme se, protože na to prostě nemáme čas. Jen ona to dělá za větší peníze Smajlík)).Nestárnoucí madamSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles