Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Iveta: „Nač velká prsa, která nikdy nikoho nenakojí?“

31. 03. 2009 | Televizní tipy

Iveta Steinerová nenávidí své bujné ženské křivky z celé duše. Líbí se jí gracilní elegantní tvary. Není divu, vždyť pracuje v módní branži. Sedmatřicetiletá Iveta žije s přítelem, ale nemá dítě a nikdy ho už mít nebude. Od tohoto faktu se odvíjí její trápení a zápolení s vlastním tělem.

 

Dlouhodobá, ale bohužel neúspěšná hormonální léčba vykonala své a subtilní Ivetu proměnila v „macandu“. Iveta se se svým „novým“ tělem nemíní smířit, ale ono vzdoruje a trvá si na svém. Týrá ho za to denně v posilovně, ale také ho rozmazluje zdravou stravou a přemlouvá ho, aby splasklo a vrátilo se ke svým původním křivkám.


Nahá jsi krásná: IvetaI když už podle lékařského dobrozdání není důvod, aby nezhubla, návrat k původní váze se paní Ivetě nedaří a ona neumí spokojeně žít jako kyprá žena. Připadá jí nesmyslné, aby jí zůstala velká prsa, která už nikdy nikoho nenakojí a přitom jenom překáží, a oblá náruč, která neutěší miminko.

 

Iveta Steinerová je stylistka a vizážistka, která ví, jak se obléknout, upravit a učesat, aby vypadala co nejlépe. Tyto rady jí proto moc nepomohou; uvědomuje si, že celý palčivý problém sídlí především v její hlavě. Proto se přihlásila do pořadu Nahá jsi krásná; potřebuje, aby se někdo nezaujatý podíval na její trápení zvenku. Říká, že po boku Libora Šuly dokázala i sama ze sebe vystoupit a zažila jakýsi šok, po němž uměla pojmenovat svůj problém. Patřičný odstup získala před svým billboardem a v „síni zrcadel“.

 

V její psychice nastal určitý posun a nakonec zjistila, proč nemá ráda své tělo. Liborova otevřenost a vstřícnost si našla cestu i k takovému introvertovi, jakým je paní Iveta, jíž došlo, že zesílení své postavy vnímá jako zradu vlastního organismu. Snažila se ji kontrolovat neustálým vážením a měřením a maximální aktivitou, nyní si ale uvědomuje, že duše a tělo jsou spojené nádoby a že dokud neodpustí sama sobě, fyzicky se nezmění.

 

Proto se podívejte na další silný ženský příběh z cyklu Nahá jsi krásná již toto úterý 31. března ve 21.20 na Primě!


Přečtěte si více o dalších dílech : 

Porucha příjmu potravy jejím voláním o pomoc


Adéla má fobii ze svého těla


Hanka: Chci sebevědomí a berušku na rameni


Kateřina spí nalíčená. Co kdyby hořelo?


Nový pořad Nahá jsi krásná

 

Zdroj: Prima.cz

 

Notburga

ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !