Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Izotonické nápoje nejen pro sportovce

29. 09. 2017 | Fitness
-Komerční sdělení-

Trendem dnešní doby je aktivní životní styl. A k němu patří také iontové nápoje, které jsou určeny jak rekreačním, tak výkonnostním i vrcholovým sportovcům. Důvodů, proč tyto nápoje zařadit do pitného režimu, je hned několik.

Při sportu a zvýšeném tělesném výkonu se organismus zahřívá. Aby nedošlo k přehřátí, odvádí přebytečné teplo prostřednictvím potu. Přitom však dochází ke ztrátě tekutin a energie. Ty je třeba tělu opět dodat.


IsofruitSportující většinou nestačí doplňovat tekutiny v průběhu aktivity a jsou tak náchylnější k dehydrataci, která se projevuje zvýšením tělesné teploty, bolestmi hlavy, předčasnou únavou či svalovými křečemi, tělo přitom ztrácí vodu ještě předtím, než sportovec pocítí žízeň. Iontové nápoje by určitě neměly chybět tam, kde fyzická aktivita trvá déle než 30 minut, prakticky nepostradatelné jsou při zátěži překračující 60 minut. Aktivitou, při které jsou iontové nápoje vhodné, je jakákoli namáhavá činnost, tedy nejen sportování.

Izotonický nápoj Isofruit se řadí do skupiny iontových nápojů, které přispívají k udržení výkonnosti a zvyšují vstřebávání vody při intenzivní vytrvalostní fyzické aktivitě.

Proč pít Isofruit?


1. Hydratace během tréninku
Připrav se na intenzivní trénink dostatečným zavodněním organismu. Bez tekutin to nejde! Podpoř hydrataci organismu. Iontové nápoje zvyšují vstřebávání vody během fyzického výkonu.

2. Organismus v rovnováze
Vyhni se kolapsu. Doplňuj tělu tolik potřebné ionty, které ztrácí během výkonu. Nezapomeň je doplnit i po ukončení tréninku.

3. Zdroj energie
Ta správná dávka energie! Nepodceňuj zásobování těla energií během fyzické aktivity a zajisti si pravidelný přísun rychle vstřebatelných sacharidů. Isofruit obsahuje vitamín B1 (thimain), který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

4. Pro intenzivní tréninkIsofruit
Připraveni na náročný trénink? Iontové nápoje přispívají k udržení výkonnosti při delším vytrvalostním fyzickém výkonu.

5. Lepší koncentrace
Jak si udržet konstantní hladinu výkonu? Isofruit obsahuje niacin a kyselinu pantothenovou, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.

6. Žádné svalové křeče
Rychlá regenerace organismu po tréninku? Isofruit nabízí optimální poměr minerálů a pomáhá předejít negativním projevům, jako jsou křeče.


Správně nastavený pitný režim je zásadní pro udržení výkonu během jakékoli fyzické aktivity, nejen při sportu. Isofruit dodá unavenému organismu tekutiny, energii a správnou kombinaci minerálů a vitamínů. Be active. Isofruit!

www.facebook.com/isofruitbeactive




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Izotonické nápoje nejen pro sportovce:

Izotonické nápoje nejen pro sportovce
Izotonické nápoje nejen pro sportovce
Izotonické nápoje nejen pro sportovce
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !