Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Já nejsem laňka, ale on vypadal spíš jako slon

29. 04. 2018 | Vaše příběhy
Chtěla bych se s vámi podělit o vtipný příběh, který se mi stal před pár lety. Sice mě ze začátku málem ranila mrtvice, ale dnes se tomu jen směju :)                                                                                                         
Byla jsem pár měsíců bez partnera a neměla jsem ani v plánu nějakého hledat. Jenže jak už to tak bývá, osud si všechno zařídí sám a po svém. Když se u mě stavila kamarádka, abychom si popovídaly a vypily kafe, tak jsem jen tak prohodila, že najít si chlapa je asi velký problém. Když se mě zeptala proč, tak jsem jí ukázala na moje břicho. Ne, těhotná jsem nebyla, ale prostě nejsem jako laňka a obličej mi už zdobí i nějaká ta vráska. Ale co jsem mohla dělat.
                                                                                            

A tak mi kamarádka doporučila jednu seznamku. Během sekundy jsem hned kroutila hlavou, že ani náhodou, že bych se styděla a hlavně bych se obávala toho, co by na to řekli kolegové z práce, kdyby se to dozvěděli. Přeci taková zoufalka nejsem. Jenže jak měsíce běžely, už se mi začalo stýskat.                                                        
A tak jsem si prostě seznamku dala a řekla jsem si, že se z toho přeci dá vykroutit, jakože to byl omyl nebo že to někdo udělal za mě.

Jakmile jsem si založila profil, tak hned mi začaly chodit zprávy. Někde byly lichotky, někde žádosti jen o sex a někdy i nadávky. Že prý jsem tlustá a stará na seznamku. Musím říct, že mě to hodně šokovalo a mrzelo a měla jsem sto chutí všechno zrušit a najít si lásku postaru. Pěkně a poctivě.                                                                        
Jenže pak mě zaujal jeden muž. Byl o šest let starší, docela sympaťák a tak jsem si řekla, že za psaní s ním nic nedám. Psali jsme si asi tři týdny, než mě vyzval, jestli bychom se nemohli sejít. Popravdě jsem se na to už těšila a tak jsem hned řeka ano.                                             
Dali jsem si sraz, kde jinde, než v kavárně. Naštěstí jsem to měla od domu jen pět minut a tak jsem tam byla i o něco dřív.      

A pak jsem vyhlížela můj objev ze seznamky. Bylo už deset minut po termínu schůzky, když se ke mně začal valit jeden muž. Jak už jsem zmínila, že nejsem laňka, tak on taky ne. Byl to spíš slon na druhou a k tomu navíc plešatý a s asi tak 8cm vousem!!!                                         

Přitom na fotce vypadal jinak, lépe. Na všech svých fotkách byl s vlasy, i když řídkými, krásně  oholený a měl snad jen asi 10 kg navíc. Nic mi nevadilo, proto jsem přistoupila na schůzku. Když jsem se ho na to slušně zeptala, tak mi jen řekl, že nestíhá dávat nové fotky a že se rozhodl je už neměnit. Takže tam měl fotky všechny staré asi pět let. Docela mě naštvalo, že udával falešné informace, zatímco já měla všechno popravdě. Pak mi řekl, že to prý jen zkusil, jestli mi to bude vadit, že prý si nikoho nemůže najít, a tak musí lhát. Ale podle mě ztrácí na hodnotě už jen to jeho lhaní a přetvařování...


AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jistě se partner odněkud vykulí..někdy náhodné setkání zaúčinkuje..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles