Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak a kde najít lásku v padesáti

26. 05. 2011 | Vztahy
Před padesáti lety Otakar Vávra oslavil padesátiny, ale se svou ženou začal žít až o deset let později. Dosud společně prožili přes čtyřicet let. To je důkaz, že ani v padesáti není nic ztraceno. Ale mnozí se perou s krizí středního věku, někdo omlazuje svůj tým, obzvlášť muži mají rádi mladší milenku, ale doma pohodlí, které vytváří po leta manželka. Volných žen okolo padesáti už je docela dost, protože pomalu každé druhé manželství končí rozvodem. Proto je nelehké najít ženění chtivého partnera.

Mužů je o něco méně, protože někteří se ani padesátky nedožijí, což souvisí s nezdravým životním stylem. Jsme na předním místě celosvětově ve spotřebě piva na osobu i v rakovině tlustého střeva. Od toho se odvíjí i akceschopnost a vitalita mužů. Těžko vás okouzlí padesátiletý páprda s panděrem, přes které si nevidí na poklopec. Ale vězte, že štíhlí muži sportovního ducha k mání v tomto věku moc nebudou. Budete muset akceptovat buď nějakou tělesnou či duševní vadu, případně horší zdravotní stav.

V padesáti letech letech už každý kocour má své nálady a ne vždy je lehké s ním vyjít. Pokud vám nevadí občasná rozmrzelost, nevrlost, klidně si hledejte partnera okolo padesátky, ale když je partner o něco mladší, je třeba to vzít jako velkou přednost - každý rok se počítá. Padesátníci se nejčastěji vyskytovali v hospodě, ale teď se díky finanční krizi přesunuli po jednom pivě domů, kde na ně čeká plná lednice lahváčů. Tento životní styl těžko měnit, raději si zajděte s potencionálním partnerem do hospody na pivko, ale není třeba to dělat každý den. Stejně tak s ním nemusíte každý den sledovat fotbal, jen aby vaše seznamování mělo hladký průběh. Lepší bude ale zajít na společnou večeři, kde on si dá své oblíbené pivo, a vy klidně své oblíbené pití, třeba víno.

Nepodřizovat se ve všem je základ úspěchu, protože stupňující tlak na jednostranné pohodlí je hrobem každého vztahu. Nečekejte, že v tomto věku budete partnera měnit k obrazu svému. Padesátiletý fotr už má své návyky, zlozvyky a možná úplně jednoduše bude zázrakem, když spolu budete moci žít, nejen přežívat vedle sebe.

Samozřejmě, že je řada padesátníků na úrovni a vypadají mnohdy lépe než zamlada, souvisí to se zvýšením životního standardu, kterého často dosáhli po mnoha letech tvrdé dřiny. Nečekejte, že na vás budou mít čas, spíš naplánujte jednou za čas s vyhlídnutým protějškem prodloužený víkend. Na čtrnáctidenní dovolenou u moře rovnou zapomeňte. Bez práce vydrží sotva pár dní. Když nebudete chtít ani domácího povaleče, ani vyčerpaného workholika, najděte si kamarádku. Proč nakonec nevyrazit na dámskou jízdu k moři, a to hned na čtrnáct dní, ať si všichni chlapíci trhnou nohou.

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Podle mě je autorovi tak kolem pětadvaceti let, když takhle píše. Ale můžu se mýlit.
Obrázek uživatelky
profil
ja moc s tímto názorem nesouhlasim, je mi 43 let a parnerovi 52 a mužu řict že on na svůj vek vypadá moc dobře a je dost akční ,společně sportujeme , podnikáme výlety a má stále mladého ducha ,je pravda že nikdy po hospodách nevysedával a vše je mu dáno i geneticky má totiž 85 letýho otce a ten je na svůj věk velice aktivni člověk ,vše je jen o tom jak to má každy v hlavě srovnanéSmajlík já jsem až ted spokojená jakého muže mám vedle sebe
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles