Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak a kde najít lásku v patnácti

17. 05. 2011 | Vztahy
Na první pohled by člověka napadlo, že v době internetu a sociálních sítí není se seznámením žádný problém. Ale představte si jídelní lístek, kde máte už z denní nabídky jen svíčkovou.

Výběr je snadný, buď si dáte, nebo ne. Pokud máte ale v jídelním lístku desítky jídel, vybíráte, vybíráte, vyberete si, přinesou vám to, ale pořád ještě přemýšlíte, zda to byl ten nejlepší výběr. Ochutnáte a zjistíte, že jste si měl dát něco jiného. Litujete. Ale bylo by to jiné opravdu lepší? Nepřišlo by ještě větší zklamání? A právě v přehršli nabídky je celý problém. Člověk se na sociálních sítích může potkat virtuálně s kýmkoli, už je ale daleko těžší navázat osobní vztah. Když se u nikoho objeví, že má 487 přátel, nestačí se člověk divit, jak k nim přišel. Jestli osobně zná desetinu a od vidění zbytek, je to opravdu hodně známá osobnost, ale převážně se jedná o virtuální přátelství s lidmi, které jsme nikdy osobně neviděli. Jen se rekrutují z dalších a dalších přátel těch, kteří je mají v přátelích.

Takovéto virtuální přátelství těžko přeroste v lásku, ale může to být jednou z mnoha možností. Každopádně v patnácti letech je určitě lepší potkávat se tváří v tvář, na webu může mít 40letý kocour fotku o dvacet let mladší a lovit takto lolitky, které naivně rok píší někomu, kdo bych mohl být jejich fotr.
Daleko lepší je uspořádat třídní výlet, kam si může každý vzít ještě svého kamaráda či kamarádku, aby se kolektiv rozšířil o možné potencionální láskonosiče. Protože těžko očekávat od patnáctileté vyspělé dívky, že se najednou zaláskuje na třídním srazu, kde o půl hlavy menší spolužák rozjíveně zmáčkne indulonu, která jí postříká nové kalhoty. Ale když tam bude jeho starší vysvalený kamarád třeba z hokeje, možná utvoří stanovou dvojici právě s ním. I když první noc spí spolu ve stanu převážně holky samy. Další noc už je to jiné.

A nebo také ne, ale jsou i další způsoby, kde se seznámit. Dříve tolik navštěvované diskotéky dnes nahradily ve městech hudební kluby, ale daleko populárnější jsou párty přímo v bytech spolužáků. Pokud to rodiče dovolí - a to je malý zázrak, můžete se cítit daleko uvolněněji, protože jste v domácím prostředí. Pustit si pěkný film, nebo oblíbenou hudbu a nechat požádat o tanec je daleko snadnější než v cizím prostředí diskotéky.

Oblíbené je i seznámení v kině, při koncertě, ale nesmíte se stydět přiblížit se svému vyhlídnutému protějšku. To ovšem platí vždy a všude a bývá to hlavní kámen úrazu právě v tomto věku. Ale zároveň je to možná právě to nejhezčí období díky tomuto toužení, které je občas nevyslyšeno, ale o to větší je radost při opětování citů.

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !