Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak a kde najít lásku v šedesáti

28. 05. 2011 | Vztahy
Lidé ve věku šedesáti let se dělí na ty, co v lázních už byli, a na ty ostatní lázněmi nepoznamenané. První skupina už jistě zažila lázeňské šviháky s karafiáty na saku, ale ne každý si jede do lázní užívat. Čím dál častěji se v lázních objevují lidé po opravdu těžkých operacích, kteří nemají na seznamování ani pomyšlení. Proto ponechte seznamování v lázních až na čas, kdy se budete cítit opravdu fit, abyste lázeňským švihákům stačila.

Ostatní budou vysedávat po nejbližších lavičkách a do cukrárny ve městě vás asi nepozvou, až na pár výjimek, kteří ale do lázní jezdí cíleně za seznámením, nikoli ze zdravotních či rehabilitačních důvodů. Jsou to často čiperní důchodci, kteří si z přivýdělku k důchodu našetří na tři týdny užívání si, ale doma předstírají, že kromě sledování televize a bílého sexu už nic jiného dělat nemohou. Bílý sex aneb vyjídání lednice ostatně provozuje každý druhý chlap, zbytek pije pivo samostatně bez jídla. Nedělejte si iluze, že lázeňský švihák za vás bude všechno platit, pozve vás sice do města, ale oběd ani večeři od něj nečekejte, protože do toho investuje, až když vás má jistou.

Často jde i o vdovce, kteří postrádají léty dopřávaný servis, kterého po smrti manželky jaksi pozbyli. Za poslední našetřené peníze odjedou do lázní, a to jednak aby se vzpamatovali z nespravedlnosti světa, jednak aby poznali novou kuchařku, pradlenu, utěšovatelku, zdravotní sestru a milenku v jedné osobě. Nakonec budou rádi, když si tam najdou alespoň tlustého kamaráda, s kterým zajdou na pivko. Opravdovou lásku hledejte raději na společenských akcích a zábavách pro starší střední věk, kde se tančí a zpívá, může to být hasičský bál, myslivecký ples, zájezd pro seniory s kulturním programem nebo jednoduše koncert populární kapely Eva a Vašek, kde se to příležitostmi k poznání podobně starého partnera jen hemží.

Jste-li dobrodružné povahy a máte našetřeno pár tisíc navíc, vyjeďte si na africké pobřeží například do Gambie, kde mladí, opálení a urostlí černoši nabízejí dámám z Evropy placený doprovod, často se spokojí s dobrou večeří a pár dolary. Budete nadmíru spokojená, když vás bude za boky držet svalnatá ruka roztomilého Afričana, navíc se procvičíte v angličtině, která je v Gambii úředním jazykem. Samozřejmě pokud jste blondýna, můžete výrazně ušetřit, když navštívíte Turecko. Ovšem jiná mentalita by vás mohla šokovat, proto musíte být obzvlášť dobrodružné a tolerantní povahy. Nakonec když vyrazíte s kamarádkou, můžete se nechat obdivovat, ale budete jedna druhou chránit od případných dalších návrhů.

V Turecku jsou i starší blondýnky velice žádané a Turci vám to umějí dát najevo. Stačí si pořídit dovolenou v Bulharsku s jednodenním výletem do Turecka, abyste vyzkoušela, jak na vás budou muži reagovat. Pokud se chcete seznamovat výhradně při tuzemských pobytech, je nejlepší oslovit cestovní kanceláře, které se specializují na pobyty pro seniory. Tento trh stále roste s rostoucím množstvím seniorů v populaci.

Možná ale bude rozumnější zorganizovat si cestu sama v některém oblíbeném městě a vyrazit si jednou do cukrárny, jindy na koncert, potom do divadla či na ples, a pozorovat ve svém okolí, jestli také někde nesedí muž sám. Když se zeptáte, zda si můžete přisednout, zpravidla vás nikdo neodmítne. Vemte osud do svých rukou, vždyť nejstarší lidé se dožívají až 120 let - a vy jste teprve v poločase.

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
no nevím jak vy,ale bych do afriky za seznámením nejela.Leda bych byla sebevrah a stála bych o nějakou pohlavní chorobu nebo aids
Obrázek uživatelky
profil
senioři naštětsí nemají problém začít spolu mluvit i když se absolutně neznají a nepříjde jim to jako trapné, že hned někdo někoho chce, to my nedokážem a pokud už někoho oslovím, tak je jasné, že za nějakým účelem.
Už vidím jak mají senioři na nějaké výlety do zahraničí, dneska už pojišˇovna hovno hradí a i lázně u nás si platí sami!
Ráda bych si přečetla článek, jak se s někým může seznámit maminka samoživitelka, která celý den lítá kolem ročního prcka, uklízí a vaří a z mateřské si o nějakém výletu, může nechat jen zdát. A i kdyby si našetřila na zoo, tak tam chlapa určitě nepotká, nezadaného. Kde je najít? Rozumné, finančně zabezpečené, rozdávající lásku, věrné, spolehlivé, pracující...?
Obrázek uživatelky
profil
WeendySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles