Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak být úspěšnou ženou?

21. 02. 2011 | Zajímavosti

Každá z nás, tedy i vy, máte v sobě obrovský potenciál. Je jen na vás, jak jej dokážete využít. Zkuste ze sebe vydat to nejlepší, zkuste „akceptovat“ některé zákony vzestupu a úspěchu.  Přeji vám hodně zábavy při odkrývání a kultivování své osobnosti a radosti z dosažených úspěchů.


- První krok k úspěchu učiníte tehdy, když víte, co skutečně chcete. Naplánujte si svá přání a představte si výsledek. Čím přesnější je vaše představa a cíl, tím lépe je vaše podvědomí schopné vám přání splnit. Povzbuzujícími slovy mohou například být jednoduché věty - "Jsem schopná a věřím si!" nebo "Umím to a dokážu to!" Věřte, že tato pozitivně motivující sdělení dokáží zázraky. Úspěch čeká na toho, kdo je odvážný a kdo opravdu chce! Vaše vůle je klíč k vašemu úspěchu!


- Svoje schopnosti a přednosti se nesnažte z falešné skromnosti skrývat. Nebojte se přiznat, že jste inteligentní, duchaplná, přemýšlivá, pracovitá, šikovná, svědomitá... Uvědomte si, že to jsou kvality, které vám nikdo nevezme.


- Važte si sama sebe a svých schopností. Jsou základním předpokladem kariéry a postupu vpřed. Naučte se dělat vše tak, abyste na sebe byla hrdá!


- Nebuďte k sobě příliš kritické! Když nejste spokojené se svým vzhledem, nemá to nic společného se skutečností, ale je to jen otázka vašeho nízkého sebevědomí. Krása úzce souvisí s tím, co si o sobě myslíte! Pokuste se vypadat zajímavě, aby si vás lidé zapamatovali jako jedinečnou osobnost. Buďte šťastná, že jste právě taková, jaká jste. Každý z nás má svou hodnotu a jedinečnost. Krásná je individualita a neobvyklost!


- Místo přemýšlení o svých nedostatcích se zaměřte na své schopnosti a možnosti. Vaše myšlenky, city, sny a představy jsou jedinečné a nezaměnitelné. Pečujte o ně a rozvíjejte je. Vaše víra produkuje sílu k provedení!


- Pamatujte na staré přísloví, že veselou myslí dobudeš svět. Vyrovnaná, pohodová a příjemná žena bude přitažlivá pro ostatní a snadněji si získá jejich sympatie. Jistě jste samy zjistily, že úsměv či lehký žert zlidští a uvolní dusnou atmosféru.


- Asi jste slyšely již mnohokrát, že pozitivní myšlení a pohled na svět, to je tajemství každého úspěchu. To platí ve všech oblastech našeho konání. Je pravdou, že optimistům se daří lépe, žijí zdravěji, déle si uchovávají mládí a lépe se vyrovnávají s realitou.


- Nebojte se příležitostí, které vám mohou změnit život. Změny vám přinesou nové životní příležitosti, možnosti navázání nových přátelství a kontaktů.


- Nešetřete chválou vůči svému okolí a nezapomínejte ani na sebe. Nic nepůsobí na druhé (zvláště na vaše soky) tak odzbrojujícím dojmem, jako pochvala. Při styku s jinými lidmi nešetřete úsměvy.


- Pamatujte si, že záleží jen na vás, jak se k vám budou ostatní chovat. Dovolí

si k vám jen to, co jim vy sama umožníte. Budou s vámi jednat tak, jak vy budete jednat s nimi.


- Nikdy se nevyhýbejte tomu, z čeho máte strach či obavy. Kdo jednou začne "utíkat", je na útěku celý život.

 

 

Jarmila Mandžuková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
že to nestačíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
teneto clanek je velmi pekmy
Obrázek uživatelky
profil
teneto clanek je velmi pekmy
Obrázek uživatelky
profil
trochu pokory a sebekritiky k úspěchu také patří a i přiznání, že něco nevím, nikdo není dokonalý, jsou mezi námi tak vysoce seběvědomí lidé a přitom o inteligenci, pracovitosti, svědomitosti nevědí nic
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článek, všechno musíme brát z té lepší stránky. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles