Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak být za královnu plesů a večírků

12. 01. 2017 | Pro ženy
Nyní přichází plesová sezóna, období večírků a nejrůznějších dalších významných společenských akcí. Největší starosti si obvykle děláme se svým make-upem, účesem a oblečením, ale pamatovat bychom měly i na další věci. Na co všechno se připravit, co si nezapomenout vzít s sebou a jak se stát královnou večírků se dozvíte v následujících tipech!

1. Zvolte ideální kabelku!

Při výběru kabelky přemýšlejte nad tím, co bude jejím obsahem. Určitě nezapomeňte na prostor pro telefon, klíče, občanku, kartičku zdravotní pojišťovny, místo na kosmetiku a drobnosti. Neberte si zbytečně velkou kabelku, se kterou byste vypadala, jako když jdete na nákup, ale ani příliš malé psaníčko, do kterého se vám nic nevejde. Ideálně zvolte klidně o něco větší kabelku, do které si dáte psaníčko s tím nejnutnějším a kabelku si potom nechejte v šatně. Přibalit do ní můžete i balerínky, kdyby už vaše nohy nezvládaly ten proklatě vysoký podpatek.

plesy a večírky2. Přibalte náhradní silonky

Není nic horšího, než když se vám na silonkách objeví nevzhledné oko, které má navíc tendenci se neustále zvětšovat. Pro případ, že se vám silonky roztrhnou, s sebou vždy mějte jedny náhradní, které můžete bez obav nechat v kabelce v šatně.

3. Rozlučte se s pupínky!

Máte vybrané šaty, lodičky, kabelku, vše skvěle zkombinované, ale ráno v den večírku objevíte na své tváři nově vyrašený pupínek, který dokáže zkazit celý make-up. Nezoufejte a vyzkoušejte rychlou a účinnou pomoc některého z přípravků na pupínky, na to make-up a večer budete za hvězdu!

4. Vyčleňte si peníze na taxík

Myslete na to dopředu a nechte si peníze stranou, ideálně v kabelce v šatně. Tato železná rezerva poslouží k zaplacení taxíku a bezpečné cestě domů. V opačném případě pak zbývá už jen ulovit sympatického fešáka nebo sama na lavičce vyčkat na nějaký noční spoj.

5. Přibalte na party suchý šampon

Mějte s sebou vždy miniaturu suchého šamponu, který vám pomůže nejen s rychlým stylingem uprostřed večera, ale také ráno, kdy dokáže rychle a efektivně pomoci. Třeba i od cigaretového zápachu.

6. Nezapomeňte

Jako královna plesu jistě upoutáte pozornosti víc než dost. V některých případech však pozornost není až tak vítána. Zvláště když se pohybujete nočním městem sama. Pro pocit bezpečí je dobré vybavit se pepřovým sprejem, který může být prvním pomocníkem.
A na závěr si s sebou vezměte příjemný doprovod, protože ve dvou se lépe táhne!
 

Zdroj:  Filmogel


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
vše jsem dodržovala až na ten suchý šampon, ted mam koupené mini ve spreji a na splihle vlasy po tancovačce je to super, takže jestli to kabelka pobere, vezmu ho.
Obrázek uživatelky
profil
sice na plesy moc nechodím,ale děkuji za radySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles