Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak chránit svou pokožku během cestování

27. 08. 2015 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Máme před sebou „babí léto“, což je doba, během níž si řada z nás prodlužuje léto příjemnou dovolenou v zahraničí, ne zřídka v dalekých zemích, kam cesta trvá mnoho hodin. Cestování, obzvlášť letadlem, si obvykle vybírá svou daň na pleti i kůži celého těla. Díky několika jednoduchým krokům však můžete do své cílové destinace dorazit s pletí, která vypadá navýsost báječně a svěže.

Možná se vám už někdy stalo, že jste nastoupily do letadla jako „královny krásy“ a po přistání jste si připadaly o deset let starší. Kabiny v letadle mají extrémně nízkou vlhkost, která může vést k rychlé dehydrataci kůže. Přecirkulovaný suchý vzduch totiž v kabině hledá jakoukoliv vlhkost a obvykle ji „vysává“ z vaší kůže a suchá pokožka se tak stává ještě sušší. Naproti tomu mastná pleť bude ještě mastnější, což zní sice divně, ale je to pravda. Když kůže ztrácí vodu, má tendenci produkovat více mazu, aby mohla ztrátu kompenzovat.

Milé Chytré Ženy, co tedy můžete udělat, abyste svou pokožku ochránily?
Na to vám odpoví následujících 6 snadných a spolehlivých tipů pro péči o pleť během cestování letadlem:

1. Mějte svou kosmetickou taštičku po ruce

Zaprvé se důkladně informujte, co si můžete vzít s sebou na palubu letadla. Do čistého uzavíratelného sáčku si ke svým příručním potřebám přidejte i malé balení hydratačního čistícího krému, balzám na rty, dezinfekční gel a krém na ruce. Nezapomeňte však, že maximální objem tekutého výrobku povoleného v kabině letadla je obvykle pouze 100 ml. Je důležité, abyste své oblíbené kosmetické produkty měly k dispozici po celou dobu letu. Takže nezapomeňte plánovat dopředu!

péče o pleť s Herbalife2. Zapomeňte jednou na líčení

Dámy, troufáme si říci, že chcete-li ulevit své pokožce, musíte si odpustit  make-up na palubě letounu. Pokud si absolutně nedovedete představit vyjít mezi lidi s nenalíčenou tváří, je načase udělat nějaké kompromisy. Určitě se vyhněte použití základového make-upu i pudru, neboť ty nejvíce přispívají k vysušení pleti. Pokud to jinak nejde, použijte  jen řasenku a lesk na rty. Na palubě letadla si celý obličej můžete rychle vyčistit na toaletě hydratační čistící vodou a odličovacími ubrousky. Jednoduchý tip pro ty méně odvážné - schovejte svůj nenalíčený obličej za sluneční brýle.


3.  Chraňte svou pleť během celého letu

Mějte své hydratační pomůcky stále při ruce. Nenechte si je zavřít do horní přihrádky! Čím delší let, tím častější hydratace je potřeba - vaše pleť nebude vysušená a odmění vás svěžím vzhledem.

4. Nezapomeňte na opalovací krémpéče o tělo s Herbalife

Obávat se slunečních paprsků na palubě letadla se sice může jevit jako nesmysl, ale kdy jindy jste slunci nejblíže, než během samotného letu? Okna letadla nejsou schopna odfiltrovat škodlivé UV paprsky. Takže natřít se opalovacím krémem s vysokým UV faktorem je v tomto případě zcela na místě. Pokud tento problém řešit nechcete, doporučujeme zvolit raději sedadlo blíže uličce než u okna, máte-li na výběr.

5. Pijte, pijte, pijte!

Samozřejmě tím nemyslíme alkohol! Je snadné zbavit se strachu z turbulencí sklenkou vína nebo několika panáky ginu. Ovšem je to voda, která je klíčem k udržení hydratace vašeho těla během letu. Zabraňte další dehydrataci tím, že přejdete z alkoholu na velkou sklenici vody. Ideální je jedna sklenice vody za každou hodinu ve vzduchu.

6. Dopřejte si důkladnou očistu!

Poté, co dorazíte do cílové destinace, proveďte důkladnou očistu obličeje čistícím gelem nebo peelingem. To pomůže odstranit suché kožní buňky i přebytečný maz, který se na pleti mohl vytvořit během letu. Chcete-li však opravdu dostat vaši pokožku zpět do formy, hydratujte celé tělo od hlavy až k patě hned, jakmile se dostanete do svého hotelového pokoje nebo domů.
Milé dámy, pokud se budete držet těchto našich tipů, vězte, že vaše pleť bude vypadat stále svěží a nikdo se nikdy nedozví, že máte za sebou dlouhou a vyčerpávající cestu letadlem.

Zdroj: Herbalife



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zajímavé..v tom letadle se namazat, to bych si neuvědomila, že okno propouští UV paprsky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles