Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak detoxikovat své tělo po nemoci či pro jarní restart?

28. 02. 2017 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Také jste na podzim či v zimě zápolili s nepříjemným nachlazením, chřipkou, angínou, zápalem průdušek či další nemocí? I když jste chorobu z těla vyhnali, po použití antibiotik či antivirotik (chemického či přírodního charakteru) je váš organizmus oslaben a doslova skládkou mrtvých virů a bakterií.

I když vám léky od nemoci pomohou, zanechají v těle nejen svou stopu, ale také mrtvé viry a bakterie, které se z organizmu jen velmi těžko vylučují. Svým rozkladem do těla uvolňují toxiny a tím jej zatěžují, oslabují a mohou dokonce přispět i k vzniku dalších onemocnění.

NeobotanicsNěkteří pacienti s oslabeným imunitním systémem trpí po podávání léků tzv. Jarisch-Herxheimerovou „Herx“ reakcí (projevující se bolestí končetin, pocitu chřipky, náhlou velmi zánětlivou reakcí, aj.) – kterou způsobuje právě masivní vymírání bakterií a uvolnění toxinů do těla rychleji, než jej může pohodlně zvládnout. Očista těla se doporučuje například i v případě onemocnění chlamydiemi.

Proto je důležité z organizmu toxiny odstraňovat, při delší léčbě raději i průběžně.

Jak tedy tělo po nemoci očistit od toxinů a dodat mu potřebné látky pro restart? Odpovědí jsou zelené potraviny.

Česká Chlorella

Chlorella 

– tato sladkovodní řasa je výborná nejen pro klasické pročištění organizmu, ale i jako pomocník pro jeho detoxikaci od nežádoucích virů a bakterií.

Chlorella je účinná tím, že na sebe umí navázat řadu znečišťujících látek a to nejen v lidském těle, které tak pomáhá pročišťovat, ale také již při svém pěstování. Pokud tedy není např. 100% zajištěna čistota vody, dochází ke kontaminaci. Vzhledem k velké poptávce je nejčastěji dovážena z Číny, kde jsou obrovské pěstírny. Je zde ale velké riziko, že je dovezený produkt kontaminovaný. Obzvláště u chlorelly tedy pečlivě vybírejte a sledujte původ produktu. V tomto případě je lepší si raději o něco připlatit. Když už chceme pro své zdraví něco udělat, tak by to mělo mít smysl.

Chlorella se řadí do kategorie tzv. “zelených potravin“, které mají, vynikající nutriční vlastnosti. Obsahuje vysokou koncentraci bílkovin, antioxidantů, karotenoidů, chlorofylu a široké spektrum vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Je výborná k pročištění organizmu, podporuje funkci jater a trávení. Přispívá ke správné funkci imunitního systému a podporuje vitalitu.

Náš tip:

NEOBOTANICS® ČESKÁ CHLORELLA je 100% sladkovodní řasa, pěstovaná v čisté, průmyslem nezasažené oblasti jižních Čech, ve speciálních venkovních fotobioreaktorech pod záštitou Mikrobiologického ústavu Akademie věd České republiky. Jedná se o první a jedinou českou chlorellu s jasným původem a přísně kontrolovanou čistotou.

Díky unikátní metodě pěstování chlorelly v tenké vrstvě a využití slunečního záření obsahuje NEOBOTANICS® ČEKÁ CHLORELLA oproti jiným druhům pěstovaných např. v Číně vysoký poměr chlorofylu a karotenoidů, což dokazuje temně zelená barva prášku, která je na první pohled odlišná od jiných chlorell v práškové formě.


Jarní očista


Nastartujte po zimně svůj organizmus a dodejte mu kvalitní vitaminy, minerály, stopové prvky a další zdraví prospěšné látky v přírodní formě. Tělo bude v lepší kondici, bude lépe zpracovávat dodanou potravu a navíc se podpoří imunitní systém.

Zelený ječmen  Zelený ječmen

Prášek vyrobený z mladých výhonků zeleného BIO ječmene je určený pro přípravu svěžího zeleného nápoje s obsahem vitamínů, minerálních látek, chlorofylu a vlákniny. Představuje bohatý zdroj výživy a vitality a pomáhá chránit buňky před oxidačním poškozením. Obsahuje kyselinu listovou, která přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti imunitního systému a k normální psychické činnosti.

Značka Neobotanics® používá pouze výhonky, které jsou pěstovány ekologickým způsobem na certifikovaných ekologických farmách na Novém Zélandu, v panensky čisté přírodě jezer a ledovců, bez použití pesticidů a umělých hnojiv, v půdě bohaté na živiny. „Jsme si vědomi toho, že je na trhu velké množství podobných produktů, my se ale chceme odlišovat kvalitou a čistotou surovin, která je právě u těchto produktů obzvláště důležitá. Nemůžete přeci detoxikovat organizmus a dodávat mu potřebné látky, které nejsou opravdu čisté a kvalitní. Proto veškeré naše produkty testujeme ve spolupráci s VŠCHT Praha na absenci pesticidů, mykotoxinů a těžkých kovů,“ uvádí český vědec a zakladatel značky Neobotanics® , Ing. Petr Kaštánek, PhD.

Pro posílení organizmu pomůže i sladkovodní řasa spirulina.


SpirulinaSladkovodní řasa spirulina je superpotravina obsahující širokou škálu aminokyselin, vitaminů, bílkovin a pigmentů – zejména chlorofylu a fykocyaninu. Pomáhá zvyšovat vitalitu a dodává energii. Posiluje organizmus a podporuje imunitní systém. Díky obsahu vitaminu B12 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Pomáhá chránit buňky před oxidativním poškozením.

NEOBOTANICS® SPIRULINA BIO
je pěstována v nádržích napájených krystalicky čistou a dobře okysličenou vodou z podzemních pramenů, ekologickým způsobem v čisté, průmyslem nezasažené přírodě jižní Indie. Stejně jako ostatní zelené potraviny je čistota suroviny přísně kontrolována a testována na absenci kontaminantů ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze a Státním zdravotním ústavem.

Zdroj:
www.neobotanics.cz
www.chlamydie.info




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
NO JO,VAJÍČKA....aale jí hhledám dálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak a jsou tu vajíčka,sběr je u konce...papa u dalšího
Obrázek uživatelky
profil
11x

10. 04. 2017 18:33 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:30 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:26 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:22 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:19 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:15 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:12 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:08 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:04 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 18:00 Sebrán "Koleda" za 10 bodů
10. 04. 2017 17:56 Sebrán "Koleda" za 10 bodů

SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak přiletěla ještě jednaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jedna koleda... Jedenáctá! Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles