Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak ideálně financovat auto a na co nezapomenout?

10. 01. 2017 | Finance
-Komerční sdělení-

Rádi byste si s novým rokem pořídili i nový vůz, ale stále váháte? Nechcete výrazně zatížit rodinný rozpočet, případně řešíte nedostatek hotovosti? Obavy mohou jít stranou díky značkovému financování od Volkswagen Financial Services. Zvolit můžete řešení v podobě operativního leasingu či „beztížného“ úvěru.

I když financování vozu hotovostí může zprvu vypadat jako nejjednodušší cesta, nejedná se vždy o způsob nejvýhodnější, proto doporučujeme zvážit i další možnosti financování. V první řadě je ale potřeba, abyste si ujasnili, jak velké auto ve skutečnosti potřebujete. Měli byste mít jasno i v tom, k čemu bude sloužit. Potřebujete vůz menší do města, sporťák na výlety, nebo SUV pro celou rodinu? Vůz manažerský či užitkový? To vše hraje při rozhodování roli.

Beztížný úvěrVyužijte online kalkulačky


Jestliže stále nemáte jasnou představu o vašem budoucím voze, zkusit můžete online konfigurátory, které na svých webech nabízí většina automobilek, stejně tak společnosti zabývající se financováním aut. Konfigurátory vás provedou kompletní nabídkou zvolené značky a jednotlivých modelů. Během několika minut si sestavíte auto snů, získáte přehledné informace o vybraném voze včetně jeho výbavy, motorizaci, ceny. Poté, co budete mít zvolené auto dle vašich preferencí, můžete vybrat vhodný způsob, jak jej financovat.


Individuální nastavení splátky


Pokud přesně víte, kolik peněz ze svého rozpočtu a úspor můžete vkládat do nového vozu, ale nemáte jasnou představu o vozidle samotném a nechcete obíhat autosalony, složitě vůz vybírat a čekat na nabídky, vyzkoušejte financování s Volkswagen Financial Services. Pomocí chytré online kalkulačky na stránkách www.beztiznyuver.cz si nastavíte dle akontace a zvolené poslední nerovnoměrné splátky jednotlivé měsíční splátky sami. Součástí je také nadstandardní značkové pojištění. Po skončení smlouvy na zvolené období se můžete rozhodnout, jak s vozem a poslední nerovnoměrnou splátkou naložíte. V zásadě máte tři možnosti. Auto si můžete ponechat a doplatit ji jednorázově, můžete si ji také rozložit do dalšího splátkového období, poslední možností je vůz odprodat přímo prodejci a získanou hotovost použít na financování nového vozu.  

Jezděte bez starostí


Jestliže patříte ke skupině řidičů, kteří chtějí mít s provozem vozu co nejméně starostí a vůz nemusí vlastnit, můžete zapřemýšlet nad operativním leasingem. Jedná se o typ financování, díky kterému si vůz pronajmete od finanční společnosti na dva nebo tři roky. Pravidelné měsíční splátky zahrnují také nadstandardní značkové pojištění, jehož součástí je povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění skel, servis vozu, přezutí vozu, případně další doplňková pojištění. Zcela odpadá starost o jeho údržbu.

Nyní už je na vás, jaká forma financování je pro vás vyhovující. V obou případech předem stanovená pravidelná měsíční částka usnadní plánování dalších investic, ať už v rámci vašeho osobního nebo rodinného rozpočtu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle