Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak jsme se rozrůstali

12. 05. 2018 | Vaše příběhy
Od malička prostě miluju zvířata. Rodiče nám se sestrou dovolili první křečky a malou drobotinu, později i kocoura a psa. Osobně si myslím, že děti by se měly už od malička učit, že zvířata jsou kamarádi, protože kdo nemá rád zvířata, většinou se neumí chovat ani k lidem. Což jsem si mohla častokrát potvrdit.

Když jsem se stěhovala od rodičů z baráčku do bytu, byla jsem proto docela nešťastná. Můj sen o dvorku s psíkem se pomalu vzdaloval. Přesto jsem bez toho zvířecího kamaráda nemohla vydržet, a tak jsme se po dlouhém debatování rozhodli pro kočku. Nastal den D a my se vypravili vybaveni přepravkou do Prahy pro koťátko z útulku. Nebudu lhát, když jsem tam viděla všechny ty mrňousky... Nejradši bych si je odvezla všechny.

A tak k nám přibyla Lady. Dáma, co sofistikovaně papá, nejlépe na několikrát a vůbec jí to jméno pěkně sedne. Konečně jsem měla tu chlupatou kuličku a dušička se tetelila blahem. Asi za rok jen tak mezi řečí přítel plácnul, že u sestry na zahradě mají koťátka. To k nám přibyla Chucky. Malej satánek, který na vás kouká, jak strojíte stromeček, aby ho mohl během čtvrt hodiny vaší nepřítomnosti vesele odstrojit. Tak už jsme měli dvě grácie.

Když jsem po dvou letech přišla s tím, že už nejsme tak vytížení a mohli bychom si pořídit psa, přítel málem vyletěl z kůže. Trvalo to, ale nakonec povolil. Začala jsem sjíždět internet a našla malou bílou kuličku, kterou někdo i se sestřičkami vyhodil v mrazech do lesa. Byl v dočasné péči u hrozně hodné paní, která se o tyhle nechtěné prcky stará doma a shání jim nové domovy. Tak jsme domů přivezli Falca a naše rodinka byla kompletní. Z malého devastátora vyrostl úžasný pes, který nám to tisíckrát vrátil. Svatosvatě jsem slíbila, že už je to poslední prcek, který k nám přibyl.
Jsem největší lhář na světě :-)

Jeli jsme s přítelem na nákup a mezi auty se motalo bílé klubíčko. Jakmile se na mě můj drahý podíval, hnal mě do krámu, ať mě to ani nenapadne. Nakoupeno, vylezu ven a už rentgenuju okolí. Pořád tam to kotě běhalo a motalo se po obřím parkovišti. Dřív než se přítel rozkoukal, bylo s námi v autě. Vážně to vypadalo, že mě vysadí, ale domů jsme dojeli všichni tři. A začal se shánět nový domov. Dali jsme mu bez přemýšlení provizorní jméno Pepa, protože ten zubožený chudák celou dobu jen jedl a spal. Vykoupali jsme ho, protože od toho motání pod auty byl jako čuník a o blechách nemluvě... Od malička mi vždycky říkali, že zvíře, které nechci, se nesmí pojmenovat... Nelhali. Prostě nám osud k bílému psovi nadělil i bílého kocoura Pepu, aby holky nebyly v přesile.

Co si budeme povídat. Každý den se musí několikrát uklízet a válečky na odchlupování kupujeme na kila, ale nedala bych ani jednoho, i když občas říkám, že Ladyna je nejhodnější a měli jsme u ní skončit. Jsou to parťáci, a přestože jsme je takhle posbírali a každý má jinou povahu a svou hlavu, mají se rádi. Jako kdyby věděli, že skoro všichni měli ten start do života stejně divokej. 
Když se mě někdo zeptá, jestli mám děti, vždycky odpovídám, že čtyři. Ty překvapené tváře...      
V dnešní době čtyři děti??? Jenže naše čtyři děti mají čtyři nohy a ocas...

Murmus - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak jsme se rozrůstali:

Jak jsme se rozrůstali
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
my už zvířátka nemáme, stačí 3vnučkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles