Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak lépe nakládat s časem a financemi nejen o Vánocích

24. 11. 2010 | Finance
Neztrácejte čas zbytečným nákupem. Neutrácejte za zboží, které jste původně ani nechtěli. Na internetu nakoupíte rychleji, často také levněji a navíc se vyhnete pastím, které na vás čekají u pokladny v podobě last moment nákupů z nabídky drobného zboží.

O Vánocích je každá chvilka strávená s bližními určitě cennější, než běhaní po obchodech, které vás maximálně vytočí a dost často ani neseženete to, co chcete. Na internetu máte čas, klid i čím dál tím větší výběr! Stačí kvalitní připojení třeba od UPC a bleskem se ocitnete v hračkách, oděvech či sportu – bez zbytečných front a stresu. Řada e-shopů dnes nabízí i nákupy na splátky nebo odborné poradenství pro správný výběr. Navíc můžete na internetu využít služeb porovnání cen výrobků, aniž byste museli obíhat 10 různých prodejen! Jak na to?

To chce klid - nakupte to online!

Někdo vám sebral pod rukou poslední „elko“ vyhlédnutého trička pro bráchu? Super knížka je v tahu a dotisk se před Vánoci nestíhá? A co pořád dávat babičce, kde vzít inspiraci?
Před Vánoci je pro vás každá chvilka volného času určitě vítaná. Pokud chcete kromě času navíc uspořit někdy i ne zanedbatelnou částku, zkuste letos nakoupit nejen vánoční dárky online.
Na internetu dnes seženete cokoli – od potravin na pečení cukroví až po klasické ponožky, které pod stromečkem určitě nesmí chybět, co by to bylo za Vánoce! Stačí kvalitní a dostatečně rychlé připojení k internetu. Obrázky zboží se načtou raz dva a hlavně – internet vám „nespadne“, když už budete mít v košíku dárky pro celou rodinu.

Potraviny on-line

Co se týče nákupu potravin přes internet, stále to není v České republice běžné, ale nabídka je opravdu bohatá! Online pořídíte jak zboží trvanlivé, tak i čerstvé pečivo nebo maso. Z domova, v klidu, bez front, bez hledání místa k parkování. Většina online shopů dodá vše ještě v týž den, platba je obvykle v hotovosti, ale samozřejmě až poté, co si nákup zkontrolujete.
Pokud byste chtěli do obchodu vyrazit i přesto, můžete si z domova v klidu zamluvit třeba jen určité výrobky.

Papírovým katalogům odzvonilo

Kalhoty, trička, mikiny, halenky, svetry, pantofle, kozačky, holínky…  v této oblasti je nabídka přímo obrovská, stačí do vyhledávače napsat konkrétní typ oděvu či obuvi a slovo online a hned máte přes 400 000 výsledků!
Není problém ani se zdravotní obuví.

Najdete opravdu cokoli, stačí mít fantazii, připojení na internet a je to!
Pokud byste na to chtěli jít od lesa – pořiďte letos rodině jeden velký dárek pro všechny – připojení na internet s kabelovou televizí a příští rok můžete nakupovat online všichni.


Tip pro vás:

Zkuste si jeden výrobek najít vždy ve více různých internetových obchodech a porovnejte si ceny v pohodlí domova – možná budete překvapeni, jak rozdílné ceny lze najít a kolik se vám podaří ušetřit!


Zdroj: UPC

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
dnes už času niekdy nebude dosť
Obrázek uživatelky
profil
.......jak vyjit a nenaletet, nemam tohle obdobi nakupovani vubec rada.Lidi skoupi kdeco.Rozhodovala jsem se na nakupy pres internet.....ale nevyzkousela
Obrázek uživatelky
profil
pred vianocami treba mat trochu prehlad v cenách, v tom ošiali sa snažia mnohí obchodníci predať aj to čo im stojí rok-dva a za zvýšené ceny
Obrázek uživatelky
profil
Nesnáším nakupování, fronty a tlačenice, Pokud jsou v obchodě tak tři zákazníci, odcházím. Proto je internetové nakupování bezvadné, až do domu a skutečně se dost ušetří, to mám skutečně ověřené. Potraviny moc nekupuji, pouze výrobky z houby reishi, které jsou v kamenných obchodech předražené, navíc při registraci mám další slevy.Což se ostatně týká i jiných obchodů, jsem poměrně věrná zákaznice.
Obrázek uživatelky
profil
taky nakupuji v klidu přes internet,vždy když na něco pěkného narazím,nejsem ve stresu a nemusím stát v obchodě frontySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles