Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak mě přestaly zajímat motorky

6. 04. 2011 | Vaše příběhy
Bylo krásné letní nedělní odpoledne. Ve vesnici byla v ten den velká slavnost. Ani si již dnes nevzpomenu, který manšaft to vlastně tehdy hrál u nás, ale na co si vzpomínám, je moje první a poslední jízda na motorce.

Takže celá vesnice se přesouvala v to krásné nedělní odpoledne k fotbalovému hřišti, které je vzdálené od vesnice asi 2 km. Rovněž já spolu se svými kamarádkami jsme šly tam. Ani moc jsem se o ten fotbal nezajímala, ale těšila jsem se na spoustu pěkných kluků, kteří se na tom fotbale účastnili a byly tam také kousek od hřiště různé zábavné atrakce.

Samozřejmě většina kluků došla na svých miláčcích, s kterými se předváděli. Samozřejmě po příchodu na místo se někteří se svými motorkami přidali k nám. A začalo to známé ... nechceš svézt? Těžko bylo odolat a taky jsem nechtěla zůstat sama, tak jsem s jedním šla. Vozili jsme se hlavně po loukách, byly tam moc hezké chodníčky a bylo moc vše hezké.

Vůbec se mně nezdála jízda na motorce moc složitou věcí a samozřejmě jsem to taky vyzkoušela. Byla to paráda, šlo to jako na kole a přitom se vůbec nemuselo šlapat. Po nějaké době, když zábava pokračovala, jsem si vzpomněla na něco, a to něco jsem zapomněla doma. Já jsem to nakousla..., že jako... a on, již připravující se na zápas mně navrhl, ať si vezmu motorku a skočím si pro tu věc domů. Zdálo se mu, že s tím nebudu mít problém, a ani mně se nezdálo, že to nezvládnu.

Samozřejmě moc mě to potěšilo, že mně svěřil svého miláčka. Hodně mně svým chováním nadbíhal a já se na něho usmívala a přemýšlela, jaký je milý a pěkný.

Samozřejmě jízda na motorce má své kouzlo a mně se to moc líbilo. Nemůžu říct ani teď, že se mně to nelíbí, no teď vyhrálo auto.
Tak jsem dlouho nepřemýšlela, nasadila přilbu a jela. Jela ne moc rychle, tak okolo 50 km/hod. Tak se mně to líbilo nejvíce a hlavně - sama. Když jsem někoho po cestě potkala, tak jsem se usmívala na něho a dokonce i zdravila.
Bylo to nádherné a domů jsem dojela bez větších problémů. Vzala tu věc a opět nasedla na motorku.

Za vesnicí jsem již na dálku viděla kamarádku, jak si to šlape na hřiště a spěchala. Já jsem se chtěla pochlubit a rozhodla se, že ji svezu. Daleko před ní jsem na ni zatroubila klaksonem, aby se otočila. Samozřejmě se otočila a když mě viděla, začala se usmívat a mávat na mě, abych jí zastavila.
Kousek od ní jsem sešlápla brzdu a začaly se dít věci, které jsem vůbec neočekávala. Zadní kolo šlo do strany, a já se tak lekla, že vůbec nevím, co jsem dělala následně. Ještě štěstí, že kamarádka uskočila, já jsem již více nebrzdila a dojela na místo ani nevím jak. Motorku odstavila a od toho času na motorku nesedla.Tak mě to vylekalo, že ani jsem se s tím moc nechlubila, ale vylekalo mě to strašně.

Po určitém čase motorky vystřídala auta a to je již jiná kapitola. Jezdím vcelku v pořádku.

Roskovce - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
auto je asi bezpečnější..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles