Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak na hustší vlasy? Dodržujte svědčené rady

24. 11. 2018 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Jako každá jiná žena, i vy jistě toužíte po dokonalém účesu. Pokud je něco, co na něho má přímý vliv, je to rozhodně hustota vašich vlasů. Jestliže není taková, jak si přejete, buďte chytrá a začněte daný problém řešit. V první řadě zastavte vypadávání vlasů, které je častým problémem u mnohých žen. Když se podíváme na hlavní problémy, které jsou s ním spojené, rozhodně se začíná u:

    • Špatného prostředí
    • Špatné stravy
    • Špatného životního stylu

Jak na hustší vlasy? Dodržujte svědčené radyNaučte se o vlasy správně pečovat


Jakmile zlepšíte všechny své životní návyky, je na místě naučit se o své vlasy správně pečovat. Je vhodné vyhýbat se všemu, co jim může škodit. Může se jednat třeba i vysoká teplota fénu, stejně jako žehličky na vlasy. Problémem však může být také až příliš časté mytí, stejně jako není nic dobrého ani příliš agresivní česání. Snažte se být ke svým vlasům šetrná a sama uvidíte, že se to ne jejich vzhledu celkem rychle projeví.

Podpořte jejich růst


Již víte, jak zastavit padání, stejně jako víte, jak o vlasy lépe pečovat, abyste je nijak nepoškozoval. Nyní je na místě zajistit jim také lepší a rychlejší růst. Jak na to? Ideálně pomocí různých speciálních produktů, které můžete pořídit na webu Nanogen.cz. Ten je ideálním místem, pokud hledáte různé vlasové aktivátory pro podpor růstu v rámci vlasové pokožky, stejně jako jde o ideální místo i v případě, kdy chcete pořídit kvalitní vitamíny na vlasy, které dokážou samotný růst také dobře podpořit.

Používejte kvalitní produkty


Čeho se týká naše poslední rada? Je spojena s tím, že byste měla používat vždy jenom kvalitní produkty. Jak je poznat? Ideálně podle složení, které by s ohledem na obsah všech látek nemělo být nijak závadné. Také dejte na zkušenosti a hodnocení svých kamarádek, které vám jistě rády doporučí produkty, se kterými jsou plně spokojené. I tudy vede cesta k dokonalým vlasům.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !