Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na krásné a zdravé vlasy

3. 01. 2019 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Střídání počasí, časté přechody ze zimy do tepla, předvánoční shon. Všechny tyto faktory se podepisují na zhoršené kvalitě vašich vlasů. Není pak divu, že po Vánocích jsou vaše vlasy bez lesku a markantně vypadávají. Naštěstí se však jedná pouze o přechodný stav, který se dá řešit.

Nervy, stres, napětí…

Je čas se zastavit!


Nejčastější příčinou ztráty vlasového porostu je stres. Je tedy zcela normální, že po hektickém období Vánoc vaše vlasy postupně ztrácí na objemu a chybí jim zdravý vzhled. Leden je proto ta pravá doba, kdy změnit svůj život – dodat tělu potřebné látky a především se věnovat samy na sobě. Inspirujte se níže uvedenými radami, jak by to mohlo třeba vypadat.

 Reneval Neo   1. Den jen pro vás

Vyhraďte si alespoň jeden den v týdnu, kdy budete dělat věci, které baví především vás a ne jen vaše blízké. Že nevíte, co by to mohlo být? Zajděte si na masáž, sejděte se s kamarádkou u dobré kávy, vyzkoušejte lekci jógy nebo si užijte večer na nějaké kulturní akci. Po takovém dni se stres z vašeho těla vyplaví a vy budete opět plná elánu.

    2. Zasloužená dovolená

Každý den ta samá rutina. Do práce, z práce, nakoupit, uvařit, uklidnit a takhle pořád dokola. Nemyslíte, že je čas na dovolenou? Leden je pro volno ideální, jelikož práce se teprve rozjíždí a dovolené máte ještě plný počet. Udělejte si proto alespoň prodloužený víkend. Vyrazte do přírody nebo na wellness. Uvidíte, že vaše baterky budou rychle dobity.

    3. Upravený jídelníček

Vánoční čas je odjakživa spojený s nabýváním váhy. Přestože to všichni víme a každý rok si říkáme, že se budeme krotit, na začátku roku mluví váha úplně jinak. Nenuťte se letos do drastických diet, které stejně nemají často valný výsledek, ale místo toho svůj jídelníček upravte podle potřeb vašeho těla – dodejte mu především vitaminy a minerály, které během stresových dní ztratilo. Vydatná a pestrá strava urychlí regenerační procesy v organizmu, což ocení také vaše vlasy.

Krásné vlasy bez velké námahy


Ne všechny potřebné vitaminy, které vlasy potřebují pro svou krásu a růst, lze doplnit pouhou stravou. Udělejte proto pro své vlasy maximum a vyzkoušejte doplněk stravy Reneval Neo obsahující vyvážené množství minerálů, vitaminů a nenasycených kyselin, které udržují kvalitu vlasů. Přípravek zároveň využívá unikátní technologicky vyvinutou směs STOP-LOSS-HAIR complexTM, která se skládá z esenciálních aminokyselin, biotinu, L-tyrosinu, kyseliny pantothenové, kyseliny listové a zinku. Díky biotinu a zinku Reneval Neo omezuje vypadávání vlasů, podporuje normální růst vlasů a zabraňuje jejich lámání.

Lednová akce jen pro vás!


Kupte si doplněk stravy Reneval Neo na webových stránkách www.renevalneo.cz a získejte slevu 40%. Akce platí do 15. 1. 2018.

Reneval Neo













Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles