Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na řídké vlasy? Je tady transplantace nebo kosmetické přípravky

25. 08. 2019 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

Řídnou vám a vypadávají vlasy? Potom je možné, že máte zdravotní problém, o kterém ani nevíte. V případě vypadávání vlasů je vždy potřeba určit přesnou příčinu, abychom si byli jisti, kde problém tkví a zda třeba pouze neřešíte důsledky místo příčiny. Mnoha lidem ale nadměrně vypadávají vlasy bez návaznosti na druhotné zdravotní obtíže. Naštěstí existují metody, kterými na to lze vyzrát. Pojďme si k tomuto tématu v našem článku říci něco více.

Vlasová vlákna a jejich transplantace


Jak na řídké vlasy? Je tady transplantace nebo kosmetické přípravkyV prvé řadě je potřeba si uvědomit, že vlasy každému člověku vypadávají zcela přirozeně. Je to totiž přirozený biologický proces, který souvisí s růstem a postupným stárnutím vlasu. Každý vlas nám roste asi tři roky a poté je pochopitelně potřeba počítat s tím, že vypadne. Jeho místo zaujme vlas nový. Mnoho lidí, kteří mají problémy s nadměrným vypadáváním vlasů uvažuje, zda jim pomůže transplantace vlasů neboli tzv. nastřelování vlasů. Zde však přichází na řadu dobře zvážit zejména nutnost tohoto kroku. Jak jsme již řekli, vlasy totiž vypadávají běžně, je proto potřeba určit míru. Pokud si doslova vyčesáváte vlasové chomáče je jasné, že problém máte. Naopak pár jednotlivých vlasů problém určitě není. Kdo se rozhodne pro transplantaci, využívá se:

    • Menší operativní zákrok
    • Lokální anestezie

Samotný průběh operace v jednoduchosti znamená přemístění vlasových flokulí z míst, kde nedochází k vypadávání vlasů na místa, kde vzniká pleš. Vše musí být provedeno naprosto precizně, aby se docílilo přirozeného vzhledu. Doba rekonvalescence zhruba 2 až 5 týdnů.

Je pro vás transplantace příliš nákladná?


Při využití moderních technologií transplantace vlasových vláken je však nutno počítat s tím, že tento zákrok samozřejmě něco stojí. Nemusí tak být dostupný každému. Možná jste však slyšeli, že existují také přípravky, které vám pomohou se zahuštěním vlasů. Lze je s nadsázkou označit jako vlasy ve spreji. Jedná se o vlasové zahušťovače, které mohou pomoci mužům i ženám, kteří mají řídké a jemné vlasy. Účinek je podpořen komplexem mikrovláken keratinového proteinu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles