Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak na rychlou půjčku před výplatou?

1. 01. 2015 | Finance
-Komerční sdělení-

Sháníte narychlo peníze a do výplaty daleko? Máme pro vás tip, jak si s touto nepříjemnou situací snadno poradit. Řešení se jmenuje revolvingový úvěr a vyřídíte ho během pár minut z pohodlí domova.

Revolvingový úvěr je typ spotřebitelského úvěru, díky kterému získáte stálou finanční rezervu, kterou můžete kdykoliv čerpat až do výše smluvené částky. Další věc, kterou jistě oproti klasickým spotřebitelským úvěrům oceníte, je především rychlé schválení a možnost vícero čerpání v různých časových obdobích bez nutnosti vždy podepisovat novou smlouvu.

Konkrétně s flexibilním úvěrem EverydayPlus můžete kdykoliv libovolně čerpat finanční prostředky až do výše 12 000 Kč bez fixního ročního poplatku nebo jiných skrytých poplatků. Rovněž můžete kdykoliv převádět libovolné částky v rámci svého úvěrového limitu na svůj bankovní účet, a to buď přes internet, případně prostřednictvím SMS zprávy odeslané z vašeho mobilního telefonu. To oceníte právě ve zmiňovaném případě, kdy je do výplaty ještě daleko, ale peníze k dispozici potřebujete ihned.

rychlá půjčka před výplatouCo je nutné k založení

a na co si dát pozor?


Uzavření smlouvy o flexibilní půjčce je jednoduché a pochopitelně zdarma. Platíte pouze za její využití - poplatek za čerpání činí 20 % z čerpané částky, žádné další náklady s ní při splacení k prvnímu datu splatnosti spojené nejsou.
Půjčka je určena pro dočasné nebo neočekávané změny v životních situacích a její splatnost se v průměru pohybuje v rozmezí 30-45 dní. Při splacení částky lze peníze čerpat znovu. V případě financování krátkodobých výdajů se tak může stát revolvingový úvěr vhodnou alternativou ke klasické půjčce či kreditní kartě.

Jak již bylo řečeno v úvodu, veškerou administrativu lze jednoduše vyřídit z vašeho obýváku či kanceláře. Potřebovat budete pouze počítač s přístupem na internet a několik málo minut vašeho času. Čas, který tak ušetříte pospícháním kamsi na kamennou pobočku tak můžete investovat do činností, které vás opravdu baví.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !