Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na rychlý úklid?

25. 12. 2016 | Domácnost
-Komerční sdělení-

I úklid před vánoci může být rychlý a účinný, stačí dodržet naše desatero!

Desatero úklidu pro prosinec:


1. Uklízejte shora dolů – v místnosti začínáme lustrem, končíme podlahou.

2. Uklízejte od okna ke dveřím – pokud hodláte mýt i okna, nezapomeňte začít rámy.

3. Končete koupelnou a toaletou – tyto místnosti se při uklízení ostatních částí domu či bytu snadno zašpiní a tak je ideální s nimi úklid končit, zejména pokud hodláte při úklidu ještě sprchovat domácí rostlinstvo.

4. Neváhejte sklidit nepoužívané drobnosti – svátky jsou ve znamení rozkošných drobnůstek, které nám přináší potěchu a adventní náladu. Často však doplní ostatní svícny, vázičky a pamětní drobnosti a společně se podílí na hromadění prachu v domácnosti. Proto zkuste část drobností na svátky uklidit do uvolněných krabic od výzdoby.

rychlý úklid5. Používejte správné vybavení – do základní uklízecí sady patří utěrka z mikrovlákna a výkonný vysavač, někdo nedá dopustit na parní čistič. Zvažte pravidelné používání rukavic – dlouhé máčení rukám příliš nesvědčí.

6. Nepracujte sama – pokud to jen trochu jde, zapojte členy rodiny. Jestliže se jim podařilo se ve chvilce nepozornosti vytratit, pusťte si alespoň vaši oblíbenou hudbu. Někdo při uklízení poslouchá audioknihy – můžete tak mít doma naklizeno a ještě v detektivce odhalíte vraha!

7. Spolehněte se na 3 mušketýry – základními prostředky pro rychlý úklid jsou Real skla & tvrdé povrchy, Real Maxi antistatic nebo aromatherapy a Real multifunkční. A protože i tři mušketýři byli ve skutečnosti čtyři, doporučujeme na velké povrchy Real green clean plochy a podlahy.

8. Nenechte se vtáhnout do zapomenutých zásuvek – otevřela jste starou zásuvku, plnou dokumentů a různých dalších papírů? Teď není čas je přebírat a začítat se do korespondence ze střední školy.

9. Koberce vysávejte proti směru vlasu – dostanete z nich ještě více špíny.

10. I v zimě lze peřiny nechat vyvětrat venku – největším nepřítelem roztočů je UV záření – pokud je trochu hezký den a nebydlíte přímo u silnice, nechte si nadýchat ložní prádlo přírodou, bude se vám pak spát jako v peřince.

Všechny potřebné mycí prostředky najdete a koupíte na www.zeniteshop.cz.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
A jak jste se zbavila malých dekorací? Mně je líto je vyhodit, ale nejsem si jistá, že hromadu serepetiček někdo koupí.
Obrázek uživatelky
profil
Takto uklízíme pravidelně z hora dolu. Naštěstí jsme zredukovali lapače prachu v podobě malých dekorací a různých sošek.
Obrázek uživatelky
profil
s úklidem začínám až ve čtvrtek,to mám konečně už volnoSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles