Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na účes, který vydrží i tu největší nepřízeň počasí

6. 02. 2017 | Péče o vlasy
Máte už po krk věčně rozvrkočených vlasů, které si v zimním období dělají, co chtějí? Naučíme vás pár jednoduchých triků, díky kterým zůstanou vaše kadeře tam, kde mají.

Krok č. 1: Vlasy řádně umyjte

Ani ten nejlepší gel či lak na vlasy vás nezachrání, pokud budete mít rozčepýřenou kštici již od rána. Základem veškeré přípravy je tedy vlasy umýt. Po umytí použijte nadlehčující neoplachový kondicionér z té samé řady, který vlasy nezatěžuje, pouze je zjemní a zajistí snadné rozčesávání. Kondicionér vždy nanášejte pouze do délek, nikdy ke kořínkům vlasů. Vlasy se akorát rychleji zmastí a budou zplihlé.

Krok č. 2: Správné vysoušení vlasů

ženaVlasy je třeba fénovat dle toho, jaké s nimi máte záměry. Pokud vám jde jen o to, aby vlasy měly objem a nezplihly, již do nich nic nenanášejte a pouze je vyfénujte v předklonu. Použít můžete speciální hlavici pro větší objem. Fénujte u kořínků vlasů, tak je nadzvednete a vlasy budou působit nadýchaněji. Celý účes můžete zafixovat lakem. Pokud potřebujete, aby vlasy vydržely vlnité či kudrnaté, místo laku na vlasy na závěr použijte sprej. Pokud naopak plánujete vlasy dále upravovat či tvořit složité účesy, ještě, než je vyfénujete, do vlasů je třeba vetřít trochu tužidla. Při fénování je třeba pomáhat si kulatým kartáčem a fénovat spíše studenějším vzduchem a pomaleji. Účes tak bude lépe držet.

Krok č. 3: Vlasy už více nezatěžujte

Čeká-li vás ještě několik finálních kroků, vlasy už zbytečně nezatěžujte více přípravky a ani do nich přílišně nesahejte. Fixační účinky použitého tužidla či gelu by akorát vzaly za své. Na konečnou úpravu používejte hřeben s širokými dřevěnými zuby, kterým usměrníte jednotlivé prameny. Výbornými pomocníky jsou také miniaturní skřipce a pinetky. Ty aplikujte vždy vlnitou stranou dolů, budou pak lépe držet. Výsledné dílo můžete ještě slabě přestříkat lakem na vlasy. Takto zafixovaný účes by měl vydržet kdejakou nepřízeň počasí. I od vás se ale očekává, že se trochu přizpůsobíte. Nenechte účes tedy zmoknout a vyhýbejte se kulichům a čepicím. Místo nich jsou letošním zimním hitem nejrůznější pletené čelenky, které zahřejí a zároveň po jejich sundání nebudete vypadat jako strašidlo.

Zdroj: Nouvelle


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám krátký střih vlasů,takže umyji,nechám je uschnout,dám trošku gelu do vlasů
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles