Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak najít lásku přes internet? 5+1 rad, které vám pomůžou zabodovat

26. 04. 2014 | Vztahy
Pamatujete si na slavný film „Láska přes internet“? A zkoušeli jste někdy také najít toho pravého přes internetovou seznamku? Podle průzkumu má téměř polovina z nás nějakou zkušenost se seznamováním se na internetu. A když už známost na síti aktivně hledáme, 69 % z nás chce najít vážný vztah.

Zajímavé je, že 49 % z partnerství započatých na internetu je zdárných a 6 % dokonce skončí sňatkem. Pokud patříte mezi ty, které své štěstí zkouší na internetu a stále se vám nedaří, podívejte se na několik rad, jak uspět.

1)    Nelžete na fotografiích

Grafické programy jsou skvělí pomocníci. Pokud jste alespoň trošku šikovní, tak díky nim můžete své fotografie krásně vyretušovat a sami sebe zkrášlit. Umělé fotky však nikoho dnes už nezaujmou. Potencionální partnery zajímá, jak ve skutečnosti vypadáte. Ukažte jim to aspoň na pěti, deseti civilních fotografiích.

Jak najít lásku přes internet? 5+1 rad, které vám pomůžou zabodovat2)    Zbytečně se nevytahujte

I když mluvíte plynně 7 jazyky, máte doktorát z kvantové mechaniky a v mládí jste ulovili všechny bobříky, s chlubením to nepřehánějte. Chvástání odrazuje. Skromnost naopak působí sympaticky.

3)    Nevyplňujte o sobě extrémně moc informací
Řekněte o sobě to podstatné, ať si o vás může protistrana udělat obrázek. Příliš mnoho zájmů působí nevěrohodně. Příliš mnoho fotografií narcisticky. Do profilu si každý může napsat, co uváží za vhodné a co chce, aby o něm ostatní věděli. Důležité je, že jej bude moci kdykoliv obohatit o aktuální fotografie, například ze svých oblíbených míst. Profil tak bude připomínat jakýsi foto příběh každého člověka.

4)    Buďte originální
Ano, lehko se to říká a hůře dělá, ale je to hlavní pravidlo pro ty, kteří chtějí zaujmout. Větou „30letá sympatická nekuřačka hledá…" se v zástupu dalších takových neodlišíte.

5)    Odepisujte, ale chytře

Neposílejte tutéž obecnou odpověď více lidem. Zprávou „Ahoj. Moc se mi líbíš. Napiš mi,“ nikoho už dnes nezaujmete. Pište jen těm, kteří vás opravdu upoutají. Přečtěte si celý jejich profil. Dejte si na odpovědi záležet tak, aby z ní bylo patrné, že je psaná jen a jen pro něj či pro ni. Buďte konkrétní. Reagujte na věci, které o sobě dotyčný prozradil a které vás zaujaly.

6)    BONUS - Vyhněte se fotografiím se zvířaty a dětmi

Je nám jasné, že pro vás jsou vaše ratolest nebo chlupáč všechno na světě. Na seznamkovém profilu to ale neventilujte. Muži v nich mohou vidět nebezpečnou konkurenci v bitvě o vaši přízeň a pozornost.

Zdroj: Lide.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
I MY JSME SE SEZNÁMILI PŘES INTERNET. JSME UŽ SKORO DEVĚT LET MANŽELÉ. DCEŘI JE SEDM A SYNOVI 3,5 ROKU. NENÍ TO VŽDY JEDNODUCHÉ, ALE ZVLÁDÁME TO.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkale je jedno ,jak se dva poznají ,zkusí a uvidí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem se svým nynějším přítelem taky seznámila na internetu, chvilku jsme si psali přes seznamku, pak taky přes fcb , pak jsme si začali i volat, ale chtěla jsem ho hlavně vidět "na živo". Bydlel tehdy celkem daleko (2,5 hodiny vlakem), ale i tak nakonec dorazil. Padli jsme si okamžitě do oka a hned se ke mně nastěhoval. Dnes jsme spolu druhým rokem, dokonce už mám i zásnubní prstýnek a jsem šťastnáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ve dvaceti jsem z hecu serfovala na seznamce, spíš z legrace než abych něco očekávala, no a nevim jak se to stalo ale jsme již 8 let spolu, budeme mít 3 leté výročí svatby a naší holčičce bude 1 rok, jsem šťastná a pořád tomu nemohu uvěřit. Vím že za normálních okolností by jsme se nikdy nepotkali!
Obrázek uživatelky
profil
ja som bola v lete v Anglicku a prvy tyzden bez roboty, tak som sa nudila, nepoznala som to tam, tak som sa prihlasila na jeden anglicky chat.. spoznala som sa tak so Slovakom, stretli sme sa a o chvilku bude rok, co sme spolu Smajlík je to ten najlepsi chlap, akeho som kedy mohla stretnut! Smajlík zatial to riesime na dialku, no stretavame sa kazdy mesiac, ale este mam rok vysokej skoly pred sebou, tak to dobojujeme a stahujem sa tam Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles