Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak nejlépe vybrat vhodné boty a doplňky na plesovou sezonu

7. 01. 2015 | Pro ženy
Chystáte se na ples? Ale ještě nemáte zvolené správné střevíce, ve kterých byste protančila celou noc? Poradíme vám, jak si vybrat pravé boty na ples. Můžete mít ty nejkrásnější šaty, ale výběrem špatných bot lze velice snadno zkazit celkový dojem. Vhodné plesové obuvi a doplňkům proto věnujte pečlivou pozornost.

Co říká dress code?


Výběr obuvi na ples byste měly nechat až po nákupu šatů, protože boty by měly dokonale ladit s večerní plesovou róbou jak stylově, tak barevně. Pokud si budete pořizovat lodičky před nákupem šatů, tak je volte v univerzální černé barvě. Tou nic nezkazíte. Podle správného společenského dress codu by plesové boty měly mít uzavřenou špičku, pokud si ale zamilujete ty se špičkou otevřenou, tak etiketu také příliš neporušíte. Do otevřených lodiček si ale vždy vezměte praktické punčocháče s otevřenou špičkou, které na noze drží pružný proužek mezi palcem a ukazováčkem. Nezapomeňte si ale předem udělat na nohách dokonalou pedikúru. Nehezky upravené nehty mohou velmi ubrat body na celkové image.

Jak nejlépe vybrat vhodné boty a doplňky na plesovou sezonuIdeální plesové barvy


Co se týče materiálu bot, tak vhodný je satén nebo lakovaná kůže. Ideálními plesovými barvami jsou černá, bílá, zlatá a stříbrná. Nebojte se ani sytě červené nebo modré. Vždy je samozřejmě důležité, aby výběr ladil s barvou šatů. Správná plesová obuv by také měla být pevná a měla by mít plnou patu. Přeci jenom na ples se chodí především tančit a v botách byste se během tance měly cítit pohodlně a bezpečně. Buďte rovněž opatrné s výškou podpatku. Velmi vysoké podpatky sice krásně prodlouží postavu, ale tanec je v nich trochu komplikovanější.

Vyhněte se puchýřům


Pokud si koupíte nové lodičky, tak je raději pár dní před plesem prošlápněte, abyste se vyhnuly nepříjemným puchýřům. Pro jistotu si ale na ples přibalte do plesového psaníčka také pár průhledných náplastí. Stylová a praktická bota má také vyšší podešev. Budete se na ní lépe cítit, protože vás nebudou během tance tlačit bříška prstů.

Nezapomeňte na vhodné doplňky


Celkový vzhled pak nesmíte zapomenout doladit vhodnou kabelkou. V případě plesu by to mělo být samozřejmě elegantní psaníčko. Nejlépe v barvě šatů. Barvy šperků můžete sladit buď ve stejné barvě jako je toaleta, nebo naopak kontrastně. K červeným šatům se budou hodit nejen červené doplňky, ale i černé nebo bílé. Řiďte se mottem, že méně je někdy více. Decentní a jemný šperk vypadá k plesovým šatům více elegantně. A pozor, důležité je si také pamatovat, že opravdová dáma na plese nikdy nenosí hodinky.

Zdroj, foto: CCC boty

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak nejlépe vybrat vhodné boty a doplňky na plesovou sezonu:

Jak nejlépe vybrat vhodné boty a doplňky na plesovou sezonu
Jak nejlépe vybrat vhodné boty a doplňky na plesovou sezonu
Jak nejlépe vybrat vhodné boty a doplňky na plesovou sezonu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
"opravdová dáma na plese nikdy nenosí hodinky"

to by ma nanapadlo a ani by ma nenapadlo si brať hodinky na ples, kebyže na nejaký idem Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
na plesy moc nechodíme čo je škoda že manžel nechce, lebo sa mi páčia plesové róby, šaty, krásne topánočky a doplnky.. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
na plesy moc nechodíme
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles