Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak (ne)kojit v nemocnici

20. 11. 2010 | Vaše příběhy

Přiznám se, že kdyby mi tohle někdo vyprávěl, nevěřila bych mu. Bohužel, i s tímhle se můžete v našich nemocnicích setkat a dokonce zrovna tam, kde byste to určitě ale určitě nečekali…

Doprovázela jsem kamarádku na gynekologii do jedné nejmenované nemocnice. Čekala miminko a měla jít na ultrazvuk, ale nechtělo se jí tam samotné, tak jsem kývla. Musela jsem s sebou vzít i svoji tehdy čtyřměsíční holčičku Gábinku (starší syn byl v ten den zcela výjimečně u babičky). Uvázala jsem si malou do šátku a šly jsme. Mimochodem šátek jsem volila z čistě praktických důvodů, protože čekárna na zmíněné gynekologii není právě největší.

V nemocnici jsme se sice trochu zamotaly, protože jsme dovnitř vešly jiným vchodem, než obvykle, ale protože jsme z domova vyrazily s patřičným předstihem, vše jsme bez problémů stihly. Respektive, měly jsme k našemu překvapení ještě spoooustu času. Kamarádka byla totiž objednaná na deset hodin. Asi ve čtvrt na jedenáct vylezla sestřička, vybrala od asi sedmi přítomných maminek kartičky a doporučení od doktora a zase se nějakou dobu nic nedělo. Pak si začala maminky postupně zvát do ordinace.

K naší smůle se kamarádčina karta zatoulala někam dospod hromady, takže přišla na řadu až jako předposlední. Gábince se ale tak dlouho čekat nechtělo. Začala se v šátku vrtět a dožadovat se pravidelné porce mlíčka. Kojící místnost tu sice byla, ale byla jen pro jednu maminku a samozřejmě obsazená a další maminka čekala s uřvaným uzlíčkem přede dveřmi. Pokrčila jsem rameny, vrátila se do čekárny a začala kojit.

Chvíli potom vykoukla z ordinace sestřička, aby zavolala další pacientku a zmerčila nás. „Co si myslíte, že tu děláte?“ rozkřikla se na mě přes celou čekárnu. Podotkla jsem, že kojím. „Ale to musíte v místnosti na záchodě, od toho ji tu máme!“ řvala na mě dál. Suše jsem jí oznámila, že je bohužel na dlouho obsazená. „Tak to musíte počkat, až bude volná. To se nedá nic dělat.“ Podívala jsem se na ni a uvažovala, jestli to myslí vážně. Zřejmě ano. „To se nedá nic dělat, já už kojím tady,“ zparodovala jsem její odpověď. „Ale to nesmíte, to musíte tam,“ nedala si říct. Pokrčila jsem rameny a neodpověděla. Ještě chvíli po mně koukala a pak práskla dveřmi. Uff, to byl tedy zážitek. Vůbec jsem nepochopila, o co jí šlo. To mám snad malé miminko nechat půl hodiny řvát hlady, nebo co? Co byste dělali vy?

                                                                       

Notburga

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
kdyby blbost nadnášelaSmajlíka sestřička tohle to řekne,až neuvěřitelné..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
normálně bych ji poslala do .....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to stejné co vy, nakojila bych. A je mi jedno kde. Jen s tím rozdílem, že ode mne by si asi ta "sestra" vyslechla daleko horší slova! Na takovýhle !blbce! opravdu chladnou hlavu nemámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je tedy síla. Smekám před Vámi, jak jste to ustála.SmajlíkSmajlíkSmajlík Bohužel je to neuvěřitelné, jak dokážou někteří lidé být vůči ostatním neuvěřitelně zlí. Ale tohle byl od té sestry fakt vrchol největšího hulvátství už z toho titulu, že ona je taky ženská a snad má nebo možná jednou určitě bude mít dítě. Ta snad v sobě ani nemá ty správné ženské hormonySmajlíkSmajlíkSmajlík.
Hlavně si maminy nenechte nic líbit !!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je mi 18,sama děti ještě nemam,ale tenhle přístup mi překvapuje. Možná by byla sestřička radši,když by ji při vypisování různých papírů či braní krve rušil z čekárny pláč hladového dítěte. Jakpak by se jí asi pak soustředilo na práci?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles