Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak perlivá limonáda je u SodaStream rodin nejoblíbenější? Mění se jejich návyky a pitný režim?

16. 05. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

testování výrobníkuk sody SodaStreamOd letošního března tři SodaStream rodiny testují poslední model SodaStream Source. Výrobník se u našich reportérů stal součástí denních rituálů, u některých dokonce dominantou kuchyně a kuchyňského baru.

Na výrobníku Source oceňují dvě novinky, které usnadňují přípravu nápoje doma tak, že ji zvládnou i děti. Tzv. systém snap&lock zajišťující, že láhev lze na výrobník jednoduše nacvaknout – odpadlo tak zdlouhavé šroubování. Dalším přínosem je podsvícený LED displej, který ukáže aktuální úroveň nasycení připravovaného nápoje. Jedna kapka znamená mírné sycení, tři kapky naopak velmi perlivý nápoj. Malý detail, který si všichni naši testovači pochvalují.

„Na letošní oslavu dceřiných narozenin jsem si mohla odpustit nákup 8 litrů limonády! Vše potřebné se vešlo pohodlně do dvou tašek. Díky, SodaStreame!“ Truksovi, Podolí


„Zdravím všechny po dalším testovacím čase. Sirupy se nám povážlivě úží – až ke dnu jsme se propili u další coly, tonicu a bezinkového sirupu. Ač se zásoby sirupů zmenšují, je až k neuvěření, že stále máme jednu bombičku. A to ji nikterak nešetříme. Já osobně zastávám názor, že když už bublinky, tak pořádně a většinou sytím na maximum,“ napsala paní Truksová.
Při přípravě nápojů pro děti dává paní Truksová přednost mírnému sycení. Kromě dětí i manželovi do práce připravuje pouze jemně perlivou vodu. Naopak odpoledne si u Truksových rodiče dopřávají pořádný gejzír bublinek.

Všechny naše rodiny díky novému pomocníku v kuchyni zjistily největší kouzlo přípravy domácích sycených nápojů – můžete si dopřát nápoj doma v pohodlí a přesně podle své chuti. Dopoledne a pro děti jemně perlivou, k večernímu posezení řádně nasycenou a vychlazenou limonádu, colu nebo dokonce míchaný nápoj.
testování výrobníku sody SodaStream

„SodaStream je opravdu velká úspora peněz a času s nakupováním.“ Hanžlovi, Hradec Králové

Po dvou měsících testování nás zajímalo, jak se změnil pitný režim rodin. Paní Hanžlová nám napsala: „Pitný režim se změnil zcela. Mohu říct, že naše peněženka ušetří mnoho peněz, protože nám odpadlo kupování limonád nebo sodovek. SodaStream je opravdu velká úspora peněz a času s nakupováním, pokud chcete dodržovat správný pitný režim – což je opravdu super. Druhé pozitivum je, že nemusím stále běhat vyhazovat plastové láhve do kontejnerů. Řekla bych, že se u nás pitný režim zlepšil a je super, že sirupy vydrží déle oproti obyčejné šťávě či limonádám.“

testování výrobníku sody SodaStream

„Už si naši domácnost bez  SodaStreamu neumíme představit.“ Šichmanovi, Lovosice

Jak se změnil pitný režim u našich posledních testovačů? „Pitný režim se díky našemu SodaStreamu podstatně změnil. Pijeme určitě víc, než když jsme kupovali vody v obchodě. Příchutě nemají chybu a čistá soda je také stále při ruce. Připravené nápoje si nejčastěji bereme ven na zahrádku, kde nám začaly jarní práce – a to si připravíme všechny 3 lahve, které hned vypijeme,“ vysvětluje paní Šichmanová.

„Děti si je berou sebou vždy, když někam jedou. Už si naši domácnost neumíme představit bez  SodaStreamu. Je to super pomocník a jsme na něm už závislí,“
dodává SodaStream reportérka. 
testování výrobníku sody SodaStream





Zaujal Vás projekt SodaStream reportérů a chcete se dozvědět víc o zážitcích našich rodin? Navštivte stránky www.sodastream.cz nebo www.facebook.com/sodadoma, kde budou testovači sdílet své dojmy, nápady na lahodné limonády a mnoho dalšího každých 14 dní.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak perlivá limonáda je u SodaStream rodin nejoblíbenější? Mění se jejich návyky a pitný režim?:

Jak perlivá limonáda je u SodaStream rodin nejoblíbenější? Mění se jejich návyky a pitný režim?
Jak perlivá limonáda je u SodaStream rodin nejoblíbenější? Mění se jejich návyky a pitný režim?
Jak perlivá limonáda je u SodaStream rodin nejoblíbenější? Mění se jejich návyky a pitný režim?
Jak perlivá limonáda je u SodaStream rodin nejoblíbenější? Mění se jejich návyky a pitný režim?
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !