Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak používat umělé nehty. Jak na ně?

5. 10. 2011 | Krása
Umělé nehty vypadají velmi elegantně, krásně a pěstěně a není s nimi skoro žádná ohromná práce. V současné době existují dva  základní způsoby aplikace, které závisejí na typu umělých nehtů. Nejdůležitější ale je vybrat si správně salon nebo nehtové studio a dobrou manikérku, která používá dobrý materiál. Nejlepší je vždy doporučení od kamarádky, nebo někoho, kdo již salon navštívil, tím se vyhnete možným zklamáním. Vždy je nejlepší ústní reference a praktická ukázka dovednosti profesionální manikérky.

Jako první byste si měly ještě před návštěvou zjistit, zda má manikérka nebo nehtová designérka licenci. Při vstupu do studia si všimněte jeho čistoty, zkontrolujte prostředí celého pracoviště a podívejte se také na hygienu nástrojů, které manikérka k práci používá. Až se ujistíte, že je vše v pořádku, měly byste vše zkonzultovat s manikérkou a zeptat se na všechno, co chcete vědět o umělých nehtech a ona by vám měla pomoci rozhodnout se o tvaru, velikosti a designu. Také se zeptejte na druh používaného materiálu.

V žádném případě byste neměly umělé nehty napoprvé aplikovat, pokud berete antibiotika, při chemoterapii a podobně. Sice špatné zkušenosti má s umělými nehty jen malé procento žen, ale ty si v případě komplikací vytrpí svoje. Největší riziko je hlavně při pilování a zdrsňování nehtů, protože je nehet nejzranitelnější a nešikovná manikérka nebo třeba i šikovná kamarádka, která vám provede manikúru doma, vám může vážně poškodit nehtovou ploténku a tím narušit nehet.

Výhodou umělých nehtů je, že péče o ně není tak náročná jako o nehty přírodní. Na výběr je několik druhů umělých nehtů a to nalepovací, pryskyřicové, porcelánové, gelové a akrylové. Gelové nehty patří k nejoblíbenějším, nehet je velice pružný a vypadá naprosto přirozeně. Akrylové mají vzhled skoro jako gelové, ale mají vyšší tvrdost. Pryskyřicové nehty jsou předchůdkyní nehtů gelových, přesto jsou stále velmi oblíbené. Porcelánové jsou zase obdobou nehtů pryskyřicových a také jsou velmi pevné a vhodné pro více namáhané ruce.

Péče o umělé nehty není vůbec náročná, nejdůležitější je dbát na pravidelné doplňování nehtů, protože odrostlé nehty nevypadají vůbec hezky. Je potřeba asi po 3 týdnech chodit na doplnění nehtů. K úpravě je potřeba používat speciální pilník, protože klasický pilník na přírodní nehty je příliš jemný a nehty by neopiloval. V případě potřeby si můžete nehty také občas nalakovat nějakým jiným lakem, ale většinou se o to postará manikérka při dalším doplnění nehtů a zároveň si můžete nechat nehty nazdobit novým motivem.

Markéta - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Já je mám od Vietnamců a jsem nadmíru velice spokojena. Jsou ochotní a šikovní. Nedám na ně dopustit.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to já mám umělé, protože ty moje jsou katastrofálníSmajlík Díky šikovné nehtařce však vypadají přirozeně, jsou krátké a upravené.
Obrázek uživatelky
profil
jsem je měla,ale už jsem zase u svých.Mám sice svoje špatné,jsou měkké a nevyrostou do tvaru,co bych chtěla,protože se mi lámou a třepí.Ale umělé jsou dost drahá záležitost.
Obrázek uživatelky
profil
já umělé nosím ,krátké -jemné a děkuji za ně!
Obrázek uživatelky
profil
Jsem ráda, že mám jakžtakž hezké svoje vlastní nehty...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles