Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak předejít podzimním virózám? Vsaďte na prevenci a pomoc přírody

15. 10. 2017 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Kitl Smrkáček















Také máte spoustu plánů, se kterými čekáte, až přijdou podzimní plískanice? Přečíst všechny knihy, roztřídit fotky z předloňské dovolené a vyzkoušet několik nových receptů. Bohužel ne všechny dny nakonec plynou tak, jak byste si přáli. A podzim často trávíte jen čtením příbalových letáků a hledáním kapesníků. Vrcholem vaší gastronomie pak je horký čaj s citronem. Zkuste to letos jinak!


Kitl Smrkáček BIONejjistější je vsadit na prevenci a získat před všemi virózami spolehlivý náskok. Pomůže vám v tom Kitl Smrkáček. BIO sirup, který neobsahuje žádnou zbytečnou chemii, sází na sílu přírody. Mladé smrkové výhonky, z nichž je vyrobený, naši předci využívali v lidovém léčitelství. Umí totiž krásně uvolňovat dýchací cesty a rozpouští hleny. Zároveň usnadňují vykašlávání, zmírňují bolesti a tiší záněty.

Účinné látky obsažené ve Smrkáčku byly i předmětem vědeckého výzkumu. „Odborníci z Výzkumného ústavu potravinářského Praha zkoumali několik let blahodárné účinky látek, které smrk obsahuje. Výsledky je natolik zaujali, že chtěli své poznatky přenést do praxe,“ vysvětluje Jan Vokurka, ředitel firmy Kitl, proč nový sirup vlastně vznikl.

Kitl Smrkáček doporučuje zředit vodou a podávat dětem formou sirupu. Nebo jej zkuste dávkovat jen tak, neředěný, po lžičkách. Voní lesem, šiškami a jehličím a má opravdu lahodnou chuť.

Pokud chcete sirupy raději střídat, můžete vedle Smrkáčku zkusit také Meducínku. Jde o oblíbený medicinální sirup doporučovaný v období nachlazení a chřipek. Složky, jež obsahuje, pomáhají posilovat vlastní obranyschopnost organismu. Meducínku je vhodné užívat jak v období nemoci, tak i preventivně, abyste viróze předešli. Vaše tělo díky ní získá Propolis, vitamín C a také výtažky ze 4 léčivých bylin.

Zázvorový syrob


Vsaďte si na zázvor


Mnozí dospělí nedají v zimě dopustit na zázvor. Není divu. Čínská a indická medicína využívají zázvor k léčení už tisíce let. A lidoví léčitelé jej doporučovali při kašli a nachlazení. Jestliže nevěříte kvalitě supermarketových surovin nebo vás nebaví zázvor den co den strouhat můžete použít Zázvorový Syrob Kitl. Zpracovává se za studena, a k jeho výrobě se používá čerstvý ručně lisovaný kořen zázvoru v BIO kvalitě. Díky tomuto šetrnému procesu je Zázvorový Syrob nejen chutný, ale také bohatý na zdraví prospěšné látky. Typická chuť zázvoru je zde velmi jemná a nevadí ani dětem, které jinak tuto zázračnou bylinu obcházejí obloukem.



Višňový syrobZadáno pro plnoleté


Také si někdy rádi obohatíte horký nápoj kapkou alkoholu? Zkuste to se Zázvorovým Syrobem, dostane úplně nový rozměr. Ovšem suverénem, který si s alkoholem rozumí ze všech nejlépe, je Syrob Višňový. V kombinaci s horkou vodou a griotkou je nepřekonatelný.


Všechny výrobky Kitl koupíte na eshopu. K dostání jsou i ve zdravých výživách, prodejnách BIO potravin a lékárnách. Jejich seznam najdete na Kitl.cz .





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak předejít podzimním virózám? Vsaďte na prevenci a pomoc přírody:

Jak předejít podzimním virózám? Vsaďte na prevenci a pomoc přírody
Jak předejít podzimním virózám? Vsaďte na prevenci a pomoc přírody
Jak předejít podzimním virózám? Vsaďte na prevenci a pomoc přírody
Jak předejít podzimním virózám? Vsaďte na prevenci a pomoc přírody
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
My teď máme poprvé doma Smrkáček a musím říct, že je vynikající. Zvlášť chutná mému tříletému vnoučku Domískovi Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme je moc rádi,hhlavně ochutnávky při vánočních trzích,tam je velký výběr
Obrázek uživatelky
profil
Zazvorovy syrob mam doma, a pridávám do čaje. Kitl vyrábí i jiné syroby, a jsou výborné. Mám vyzkoušenoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zazvor vyleci vsechny nemoci z nachlazeni
Obrázek uživatelky
profil
Zázvor mi zvyšuje tlak a bolí mě z něho hlavaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles