Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak přežít single na Valentýna!

14. 02. 2014 | Vztahy
Je to kýčový svátek z Ameriky! Takto naprosto racionálně umíme onálepkovat 14. únor a nic neřešíme. Když ale onen den přijde a facebook na nás chrlí fotky zamilovaných přátel z jejich romantických okamžiků, pookřejeme. Racionálno je tatam a nepříjemné emoce se začínají vkrádat. Jak se z toho nezbláznit a užít si den zamilovaných v roli single?

1) Připravte krásný večer pro své přátele
Určitě nejste jediná single ve svém okolí. Posbírejte proto zajímavé recepty, doma ukliďte, kupte si nové prostírání a pozvěte přátele na několikachodou večeři. Vy se aspoň zabavíte a ještě uděláte dobrý skutek, který se vám v budoucnu určitě vrátí!

2) Chatujte na netu, až se z vás bude kouřit
Osamělých duší jako jste vy, je mnoho. Pamatujte na heslo: sdílená starost je poloviční starost. A kdo by vám měl více rozumět než někdo, kdo prožívá to samé? Třeba tam najdete zástupce opačného pohlaví, se kterým si budete hodně rozumět…

Jak přežít single na Valentýna!3) Dovolte si všechny neřesti, které máte
Celé týdny se snažíte zdravě žít, sportovat a vůbec být tak nějak dokonalá? Tak na Valentýna si dovolte všechno, co si běžně zakazujete. Zalezte do postele, pusťte si popadesáté romantický film, u kterého pláčete a dejte si u toho mastné chipsy! A užijte si to naplno!

4) Plánujte si svou budoucnost!

Možná zrovna tento okamžik je vhodný pro rozvahu nad svým životem. Co jste v životě vždycky chtěla? Co byste teď mohla dělat? Zkuste odjet do zahraničí. Třeba na kurz angličtiny, francouzštiny nebo třeba španělštiny. Najdete si nového přítele, dobré přátele a možná tam zůstanete i několik let.

5) Navštivte rodiče

Pokud chcete opravdovou podporu a pohlazení, nehledejte složitá řešení a prostě jeďte za svými rodiči. „Alkohol ani trápení o samotě nic nevyřeší, dopřejte si emoce a klidně se i politujte, ale s mírou,“ radí psychoterapeutka Jana Tamchynová a dodává: „U rodičů budete mít vždycky své místo, i když si to třeba nemyslíte a rádi pro vás udělají vše, co bude v jejich silách.“ Nikdo na světě, mimo vás samotných, vás nezná lépe a taková situace vás může i sblížit.
 
Zdroj: Study.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Bežný deň neoslavujeme
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles