Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak probudit v muži džentlmena a kavalíra

24. 06. 2017 | Vztahy

Ženy mají rády kavalíry a džentlmeny, to je nesporně známá věc. Ovšem muži toho mnohokrát nejsou schopní. Ne, že by to v sobě neměli, tedy ti správní, ale nejsou s to to v sobě probudit. Ale dá se to s trochou ženského umění. Ze začátku vztahu je všechno zalité sluncem, vznášení na růžovém obláčku, člověk druhému lichotí, ale pak nastanou všední problémy a může se to začít trochu kazit. Je v lidské moci to napravit, stač k tomu vlastně málo. Pokud má partner nějaké vnuknutí mysli, tak dokáže vykouzlit úžasné jídlo a nejenom špagety. Pokud se mu takové vynikající jídlo podaří, žena nesmí zapomenout chválit a čím víc, tím líp.

Je to dokázané, že muži na chválu hodně dají a pošimrá jim to jejich ego. Chválou se dokáže výrazně motivovat a možná se někdy sám o sobě chopí vařečky a bude vařívat. Ženy často sklouznou do výčitek, například proč jim muži nenosí častěji kytky, nebo že myslí jenom na sebe. Častokrát tomu sice tak je, ale výčitky nic dobrého nepřinesou, i když je žena v právu. Je dobré netlačit, ale nenápadně popostrčit. Třeba když spolu jdou okolo květinářství, tak jen tak naoko prohodit, že taková kytka by jí udělala radost. Někdo to může brát jako doprošování, ale bohužel muži jsou takoví.


Muži ocení, když je žena bere jako hrdinu ve smyslu, že je nejúžasnější, nejsilnější, nejmužnější a tak podobně. Na fyzickou stránku věci si enormně potrpí. Pak si budou připadat opravdu jako velcí reci. Popostrčit se dá i intimně laděnou zprávou v podobě SMS, což je dneska už vcelku běžná záležitost. Stačí třeba jedna věta, že se na svého partnera žena těší. Dobrý je i moment překvapení. Minimálně jednou v měsíci by každý z partnerů mohl vymyslet nějakou společnou zábavu, je v podstatě jedno co, ale jedná se o to, aby i muži něco vymysleli, nejenom stále ženy.

Komplimenty jsou vodou na mlýn nejen žen, ale i mužů. Pokud nechce žena lhát, tak by si měla svého partnera dobře prohlédnout a zamyslet se nad tím, co se jí na něm nejvíce líbí. Třeba když si oblékne nějaké oblečení, které zvýrazní barvu očí, žena by se neměla bát nebo ostýchat mu to říci. I muž takto pošimraný se v tu chvíli probere a sám od sebe své partnerce složí nějaký kompliment. Častokrát se stává, že pro všední starosti ženy povolí ve starání se o sebe. To je normální - práce, děti, domácnost a tak dále.

Ovšem jednou za čas by bylo vhodné se rozpomenout, jaké mohou být sexy. Když se žena takto vyfikne, jak se říká, tak muž by jí měl začít skládat poklony. Pokud se delší dobu o svou partnerku nezajímá, tak je to i dobrá taktika, jak ho zase probrat s tím, že by mohla mít i někoho jiného, když se začala zase sexy tvářit. Většina mužů se potom zase začne snažit, přestože se jedná o menší past, ale co s nimi, když to jinak nejde. Sami si o to říkají, tak proč je trochu nepodusit. Aspoň poznají, že ji nemají jistou.            


Jenetka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je to naprostá pravda,když partnera chválím,chválí mě taky.Když ho pochválím,že udělal dobrý jídlo,příště jde a vaří znova Smajlík Když mu řeknu,že mu to sluší,řekne to samé i mě Smajlík Mužský už jsou prostě takový no...
Obrázek uživatelky
profil
Svatá pravda! Ženy musí umět využívat své zbraně.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
s manželem se chválíme navzájemSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles