Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak rozsvítit podzimní šero, když na čepici to ještě není

18. 08. 2011 | Pro ženy
Toho, kdo říká, že barvy patří létu a na podzim by se měl šatník přizpůsobit počasí tlumenými odstíny klidných barev, můžete s klidem ignorovat. Pestrost, barvy a trocha extravagance patří do pošmourného podzimu stejně jako padající listí nebo zasněné babí léto. Nenechte se přemoci a bojujte proti šedi se vztyčenou (a ozdobenou) hlavou. V módě jsou totiž čelenky, které zaručeně zaženou všechny podzimní chmury!

Čelenky jsou, stejně jako třeba brože, často opomíjeným doplňkem, který v sobě přitom skrývá obrovský potenciál.  A to i pro ty, kteří se jinak čepicím, kloboukům a jiným ozdobám hlavy vyhýbají, protože jim nesluší nebo si to alespoň myslí.
Kouzlo čelenek spočívá v tom, že sluší opravdu každému, pokud si vybere ten správný model. Zatímco křehkým dívkám sluší výrazné až extravagantní kousky z fler-celenkaptačích per nebo výrazných květin, výraznější typy mohou sáhnout po klasičtějších čelenkách, které sázejí spíše na barevné kombinace, nežli na tvarovou extravaganci.

Pověrou je i to, že čelenky nejdou dohromady s ofinou, popřípadě že je nutné ofinu pod čelenku schovat. Smyslem čelenky není ukázat jak vysoké má kdo čelo, ale podtrhnout krásu nositelky a jejího účesu, ať už s ofinou nebo bez. Samozřejmě může čelenka být užitečnou ozdobou, když si chcete nechat ofinu dorůst nebo vás třeba při sportu otravují vlasy neustále padající do obličeje, váš účes by ale měla čelenka především zdůrazňovat, nikoliv tvořit. I proto se skvěle hodí ke krátkým vlasům a účesu dokážou dodat rafinovanost, ženskost a eleganci.

Své místo mají čelenky jak v každodenní módě, tak i na plesech a společenských akcích. Kate Middleton a královská rodina v poslední době neustále dokazují, jak módní jsou extravagantní pokrývky hlavy všelijakých tvarů a barev a čelenky z tohoto trendu nemůžeme vynechat.

Leckteré dívky mají často v břiše motýlky, vy je můžete mít na hlavě. Nechcete-li opustit léto, schovejte si ho trochu do svého účesu, a jste-li odvážné, můžete se ve společnosti pyšnit cizím peřím. Tohohle doplňku si totiž všimne zaručeně každý, a to nemusíte být ani součástí královské rodiny.

Zdroj: Fler.cz

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak rozsvítit podzimní šero, když na čepici to ještě není:

Jak rozsvítit podzimní šero, když na čepici to ještě není
Jak rozsvítit podzimní šero, když na čepici to ještě není
Jak rozsvítit podzimní šero, když na čepici to ještě není
Jak rozsvítit podzimní šero, když na čepici to ještě není
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
že by jí to na té fotce nějak slušelo - se říct nedá....:-( Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
nic pro mněSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
na mladých to je hezké,ale co já....mládí v prachu do důchodu daleko.
Obrázek uživatelky
profil
kytky
Obrázek uživatelky
profil
některé kdytky jsou i k jídlu, takže pro někoho to praktické být můžeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles